TIKLA ARA

Fransız Kadınları - Sous les Jupes des Filles

Paris de birbirinden güzel 11 kadının başından gecen olaylar. Moda, iş, aşk ve ailevi sorunlarla yüzleşen bu kadınlar dostlarından sakladığı bir takım hikayeleri vardır.


Fransız Kadınları - Sous les Jupes des Filles filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Fransız Kadınları - Sous les Jupes des Filles

Fransız Kadınları - Sous les Jupes des Filles izle

İlk Gösterim tarihi: Fransız Kadınları - Sous les Jupes des Filles filmini 10.2.2015 02:37 - 04:29 tarihinde Digiturk Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Fransız Kadınları - Sous les Jupes des Filles

2014 - Fransa Komedi Fransız Kadınları - Sous les Jupes des Filles filmin yönetmenliğini Audrey Dana yaptığı Oyuncuların Vanessa Paradis, Laetitia Casta, Alice Taglioni, Isabelle Adjani, Sylvie Testud'ten oluşmaktadır.

Paris de birbirinden güzel 11 kadının başından gecen olaylar. Moda, iş, aşk ve ailevi sorunlarla yüzleşen bu kadınlar dostlarından sakladığı bir takım hikayeleri vardır... Bu güzel bayanlar birbirlerinden daha iyi ve güzel olma çabasında tüm bu zorlukların üstesinden gelip hedeflerine ulaşabileceklermi.

Vanessa Chantal Paradis, Fransız şarkıcı, aktris ve model. 14 yaşından bu yana müzik ve sinema camiasının içindedir.1972'de Saint Maur des Fosses'te doğdu. Küçük yaşlardan beri müzikle ilgilenen Paradis, 1986'daki "Joe le taxi" şarkısıyla şöhrete kavuştu. 1988'de ilk albümü M&J'yi çıkardı. 1989'da sinemaya adım attı ve Noce Blanche filmiyle gelecek vadeden aktris dalında Cesar Ödülü'nü aldı.

Laetitia Casta 1978 doğumlu. Fransa'nın ve dünyanın en güzel mankenlerinden biri. Kısa boyuyla ve estetik yaptırmadığı dişleriyle insanlara 'doğal olun' mesajı veren Laetitia, belki de bu yüzden çok beğeniliyor. Çünkü işin sırrının ne olduğunun o da farkında değil. Laetitia'nın boyu 1.71 cm. Vücut ölçüleri 90-60-88. Mavi gözleri, kestane rengi saçları var. Güzelliği 1993 yılında Korsika'nın plajlarında keşfedilmiş. Günlük yaşamında spor giyiniyor ama kadınsı kıyafetleri taşımaktan da büyük zevk alıyor.

Resimler

Fransız Kadınları - Sous les Jupes des Filles izle

Fransız Kadınları - Sous les Jupes des Filles izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, sous les jupes des filles izle, digiturk 2015 filmleri, sous les jupes des filles konusu, fransız kadınları izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.