TIKLA ARA

Fokus - Focus

Profosyonel bir kaçakcı olan Nicky, genç Jess'i koruması altına alır ve ona bildiği her şeyi öğretmeye başlar.


Fokus - Focus filmini Digiturk Salon1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Fokus - Focus

Fokus - Focus izle

İlk Gösterim tarihi: Kazanma Zamanı Fokus - Focus filmini 1 Temmuz 2015 Çarşamba 15:25 tarihinde Digiturk Salon 1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Fokus - Focus

2015 - ABD Dram, Komedi, Romantik, Suç Fokus - Focus filmin yönetmenliğini Glenn Ficarra, John Requa yaptığı Oyuncuların Will Smith, Margot Robbie, Stephanie Honore, Rodrigo Santoro, B.D. Wong'ten oluşmaktadır.

Profosyonel bir kaçakcı olan Nicky, genç Jess'i koruması altına alır ve ona bildiği her şeyi öğretmeye başlar. İşler iyi gitmektedir, ancak aralarındaki ilişkinin aşka dönüşmeye başlar buda işleri zorlaştırır.

Willard Christopher
"Will" Smith, Jr., Amerikalı sinema oyuncusu ve rap müzisyeni. Biri kız, ikisi erkek olmak üzere üç çocuğu vardır. En iyi arkadaşı Martin Lawrence'dır. Will'in son sekiz filmi gişelerden 100 milyon dolar ve üstü gelir getirmiştir.

Margot Robbie
, Avustralyalı aktrist. Neighbours isimli operadaki Donna Freedman karakteriyle tanınmıştır. Operadaki rolüyle birlikte iki kez Logie Ödülleri'ne aday gösterilmiştir. 2011 yılına gelindiğinde Laura Cameron karakteriyle birlikte ABC kanallarında yayınlanan Pan Am dizinde rol almaya başlamıştır.

Rodrigo Junqueira dos Reis Santoro
, Brezilyalı aktör. Bir çok filmde yer alan ünlü oyuncu, 300 filmindeki Pers kralı Xerxes rolüyle birlikte ismini bir adım üste taşımıştır.

Resimler

Fokus - Focus izle

Fokus - Focus izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1 izle, focus konusu, digiturk 2016 filmleri, focus izle, fokus izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.