TIKLA ARA

Fırtınanın İçinde - Into the Storm

Silverton kasabasında artık tehlike haline gelen fırtına çekilmez bir hal almaya başlamıştır.Kasaba sakinleri ne yapacaklarını bilemezler.


Fırtınanın İçinde - Into the Storm filmini Digiturk Salon 1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Fırtınanın İçinde - Into the Storm

Fırtınanın İçinde - Into the Storm izle

İlk Gösterim tarihi: Fırtınanın İçinde - Into the Storm filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Fırtınanın İçinde - Into the Storm

2014 - ABD Aksiyon , Gerilim yapimi ve Gerilim Fırtınanın İçinde - Into the Storm filmin yönetmenliğini Steven Quale yaptigi Oyuncuları Sarah Wayne Callies, Jeremy Sumpter, Nathan Kress, Richard Armitage, Kaitlan Welton'ten oluşmaktadır.

Silverton kasabasında aniden başlayan kasırgalarla birlikte, bütün kasaba yıkılır. Ancak en kötüsü henüz daha gelmemiştir. Bir çok insan sığınaklara saklanmış, diğerleride kasırgadan kaçmıştır. Bir grup profesyonel kasırga takipçisi gerçek zamanlı anları çekmeye çalışırken, biryandan da diğer insanları kurtarmaya çalışacaktır. Ama henüz doğa ana gerçek yüzünü göstermemiştir.

Sarah Wayne Callies, 1977 yılında La Grange Illionis'de dünyaya gelmiştir. Callies bir yaşındayken Ailesi ile birlikte Honolulu, Hawaii'ye taşınmıştır. Callies Punahou School'da okurken bütün okul piyeslerine katıldı ve gençliğinde oyunculukla ilgilendi.

Jeremy Sumpter 5 şubat 1989 da Monterey Californiada doğmuştur daha sonra los angelese taşınarak hayatını orda devem ettirmiştir hatta los angeleste bir çok film çekmiştir local boys cluphose gibi ama en iyi genç oyuncu ödülü peter pan adlı filmindeki başarısıyla elde etmiştir

Resimler

Fırtınanın İçinde - Into the Storm izle

Fırtınanın İçinde - Into the Storm izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1 izle, into the storm konusu, digiturk 2015 filmleri, into the storm izle, fırtınanın İçinde izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.