TIKLA ARA

Evlen Benimle - Marry Me (Trouw Met Mij)

Annie ve Jake zıt karakterli iki sevgilidir. 6 yılın sonunda hayatlarını birleştirmeye karar verirler ancak bazı gerçeklerle yüzleşmeler gerekecektir.


Evlen Benimle - Marry Me (Trouw Met Mij) filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Evlen Benimle - Marry Me (Trouw Met Mij)

Evlen Benimle - Marry Me (Trouw Met Mij) izle

İlk Gösterim tarihi: Kazanma Zamanı Evlen Benimle - Marry Me (Trouw Met Mij) filmini 08.07.2015 18:55 - 20:29 tarihinde Digiturk Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Evlen Benimle - Marry Me (Trouw Met Mij)

2014 - Belçika Komedi Evlen Benimle - Marry Me (Trouw Met Mij) filmin yönetmenliğini Kadir Balci yaptığı Oyuncuların Kadir Balcı Mieke Bouve, Rudi Delhem, Burak Balcı'ten oluşmaktadır.

Annie ve Jake zıt karakterli iki sevgilidir. 6 yılın sonunda hayatlarını birleştirmeye karar verirler ancak bazı gerçeklerle yüzleşmeler gerekecektir.

Vincent Perez
hakkında bilmeniz gereken ilk şey kesinlikle bir Fransız olmadığı. Her ne kadar doğduğu yer olan Lozan'da Fransızca konuşuluyor olsa da, Vincent İspanyol ve Alman kanı taşıyor. 1964 yılının Haziran ayında üç çocuklu bir ailenin ikinci çocuğu olarak dünyaya gelen aktörün babası daha iyi bir yaşam için İsviçre'ye işçi olarak gelen İspanyol bir göçmen.

Matthew David McConaughey
, Oscar ödüllü ABD'li sinema oyuncusu. McConaughey, Mary Kathleen "Kay"'in üç oğlundan biri olarak, Uvalde, Teksas'ta dünyaya geldi. Annesi bir öğretmen, babası James Donald McConaughey ise akaryakıt istasyonu sahibi idi, babası iş hayatına atılmadan önce Green Bay Packers futbol takımının bir oyuncusuydu. McConaughey, İrlandalı kökene sahiptir ve hristiyanlığa inancı bulunmaktadır. McConaughey'nin annesi ve babası boşandıktan sonra birkaç kez yeniden evlendiler. McConaughey bunu "Aşk ama istikrarsız bir ilişki" olarak yorumladı.

Thomas Kretschmann
8 Eylül 1962 yılında o zamanların Doğu Almanyası'nın Dessau kentinde doğdu, Doğu Alman eğitim sisteminin kendisine biçtiği rol yüzücülüktü ve olimpiyatlara hazırlandığı sırada sinemaya ilgi duydu Doğu Almanya'dan Batı Almanya'ya iltica etti ve iki Almanya birleşince bazı popüler Amerikan filmlerinde ve bol bol NAZİ filmlerinde rol aldı, oynadığı filmlerde sıkça NAZİ subayı olarak beyazperde boy gösterdi. Şu an ABD'de Los Angles'ta 3 çocuğu ve hayat arkadaşı ile yaşamaktadır. Çok akıcı bir şekilde Almanca ve İngilizce konuşmaktadır.

Harvey Keitel
, Martin Scorsese'in Mean Streets ve Taxi Driver, Ridley Scott'ın The Duellists ve Thelma & Louise, Quentin Tarantino'un Reservoir Dogs ve Pulp Fiction, Jane Campion'ın The Piano, Abel Ferrara'ın Bad Lieutenant, ve James Mangold'ın Cop Land gibi filmlerinde çok önemli roller almıştır.

Matthew Settle
17 Eylül 1969'da Hickory, North Carolina'da doğdu. Amerikan aktör en çok Band of Brothersdaki Yüzbaşı Ronald Speirs rolüyle ün kazanmıştır. 2 kız kardeşi ve 3 erkek kardeşi olan Setle ailenin en genç üyesidir. Şu sıralarda ise Gossip Girl'de, eski bir rock yıldızı olan aile babası Rufus Humphrey rolünü canlandırmaktadır.

Jon Bon Jovi
İtalyan asıllı Amerikalı rock müzisyenidir. Bon Jovi grubunun kurucusu ve solistidir.1950'li yılların sonunda Sicilya'nın Sciacca yöresinden Amerika'ya göç eden John Bongiovi ilk çocuğu olan John Francis Bongiovi 2 Mart 1962'de New Jersey, Pearth Amboy'de dünyaya geldi. İlk önce Sayrville St. Joseph Lisesi'nde okudu. Daha sonra Sayreville Lisesi'ne geçiş yaptı. Jon Bon Jovi 13 yaşındayken gitar dersleri almaya başladı.

Resimler

Şans Ayağıma Geldi - The Cobbler izle

Şans Ayağıma Geldi - The Cobbler izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, digiturk 2016 filmleri, evlen benimle izle, trouw met mij izle, trouw met mij izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.