TIKLA ARA

En Büyük Kabusum - My Worst Nightmare

Birbirinden gece ile gündüz kadar farklı olan bu adamla kadını bir araya getiren neydi?


En Büyük Kabusum - My Worst Nightmare filmini Digitur Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesiyle izleyebilirsiniz.

En Büyük Kabusum - My Worst Nightmare

En Büyük Kabusum - My Worst Nightmare  izle

İlk Gösterim tarihi:En Büyük Kabusum - My Worst Nightmare  22.1.2014 23:10 - 00:46  Moviemax Festival HD kanalında izleyebilirsiniz.

En Büyük Kabusum - My Worst Nightmare

2011 - Belçika , Fransa Tür : Dram , Komedi , Romantik türündedir.En Büyük Kabusum - My Worst Nightmare filmin yönetmenliğini Anne Fontaine yapmaktadır.Film oyuncularını Isabelle Huppert , Virginie Efira , Benoît Poelvoorde , Andre Dussollier , Bruno Podalydès oluşmaktadır. 

Birbirinden gece ile gündüz kadar farklı olan bu adamla kadını bir araya getiren neydi?Agathe ile kocasının belki de hiç ortak noktası yoktu. Entelektüel, birikimli bir kadın olan Agathe önemli bir çağdaş sanat kuruluşunun başındadır. Alkolik ve aylak kocası ise boş gezen bir işsizdir.

Amy Lou Adams, Amerikalı televizyon ve sinema oyuncusu. Junebug ve Doubt filmlerindeki rolleriyle Akademi Ödülü'ne aday gösterilmişti.Adams, 1974'te Vicenza, İtalya doğdu. Amerikalı ebeveynleri Kathryn ve Richard Adams'ın yedi çocuğundan biri olan Adams, balerin olma hayaliyle yanıp tutuşurken bir yandan da okul korosunda şarkı söyledi. Yıllar ilerledikçe iyi bir balerin olma umutları da sönen yıldız, sonunda müzikal eğitimi almaya karar verdi.

Bradley Cooper ABD'li tiyatro, dizi ve sinema aktörü. Özellikle oynadığı filmlerde adından sıkça söz ettirmeyi başaran biri. Hangover, Silver Linings Playbook, Limitless gibi yapımlarda yer almıştır.

Jennifer Shrader Lawrence
, Oscar ödüllü Amerikalı sinema oyuncusu. Açlık Oyunları (Hunger Games) serisiyle ünlenmiştir. Umut Işığım (Silver Linings Playbook) filmindeki performansıyla 2013 yılında En İyi Kadın Oyuncu Oscarı'nın sahibi olmuştur.

IMDB Puanı: 6,10/10 (1.345 oy verdi.)

Resimler

En Büyük Kabusum - My Worst Nightmare  izle

En Büyük Kabusum - My Worst Nightmare  izle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, my worst nightmare konusu, digiturk 2014 filmleri, my worst nightmare izle, en büyük kabusum izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.