TIKLA ARA

Ellen İçin - For Ellen

Evliliği yolunda gitmeyen bir adam kızıla arasındaki bağın çok kuvvetli olduğundan kendi kariyerine olmak istediği rocak yıldızı olma hayalleri yarıda kalır.


Ellen İçin - For Ellen filmini Digiturk Moviemax Fesival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ellen İçin - For Ellen

Ellen İçin - For Ellen izle

İlk Gösterim tarihi: Ellen İçin - For Ellen filmini 20.2.2015 21:30 - 22:59 tarihinde Digiturk Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ellen İçin - For Ellen

2012 - ABD Dram Ellen İçin - For Ellen filmin yönetmenliğini So Yong Kim yaptığı Oyuncuların Margarita Levieva, Jena Malone, Jon Heder, Paul Dano, Dakota Johnson'ten oluşmaktadır.

Evliliği yolunda gitmeyen bir adam kızıla arasındaki bağın çok kuvvetli olduğundan kendi kariyerine olmak istediği rocak yıldızı olma hayalleri yarıda kalır. Giyim tarzıyla siyah ojeleriyle dikkat çeken baş rol oyuncumuz karısıyla boşanma davasının sonuçlanması ve satılacak evden gelecek para ile hayallerine ulaşabilecekmidir.

Jena Malone, (doğum 21 Kasım 1984) Amerikalı aktris ve müzisyendir. Genellikle bağımsız filmlerde tiyatroda oynadı. Sinema kariyerine Bastard Out of Carolina (1996) filmiyle başladı, ayrıca Contact (1997), Stepmom (1998), Donnie Darko (2001),Cold Mountain, Saved! (2004), and Into the Wild (2007) filmlerinde oynadı.

Paul Dano
17 yaşındayken sinemada ilk büyük rolünü oynadı ve Howie Blitzer'i canlandırdığı bağımsız film L.I.E. ile tanınmaya başladı. 2006 yapımı Little Miss Sunshine filminde tek isteği bir jet pilotu olmak ve bu isteğini gerçekleştirene kadar da konuşmamaya ant içmiş Nietzsche hayranı Dwayne karakterini canlandırmıştır. Bu film En İyi Film dahil 4 dalda Akademi Ödülleri'ne aday gösterildi ve 2 Oscar kazandı. Paul Thomas Anderson'ın 2007 yapımı filmi There Will Be Blood'da Eli ve Paul Sunday'i canlandırdı.

Dakota Mayi Johnson
, Amerikalı model ve aktiris. Fox kanalının sitcomlarından birisi olan Ben and Kate'deki rolüyle tanınmıştır. Aktör Don Johnson ve aktiris Melanie Griffith'ın kızıdır.

Resimler

Ellen İçin - For Ellen izle

Ellen İçin - For Ellen izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, for ellen izle, digiturk 2015 filmleri, for ellen konusu, ellen İçin izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.