TIKLA ARA

Elektra

Kötü bir şekilde öldürülen Elektra hayta takrar geri döndürülür ama bu dönüş ona doğa üstü güçler kazandırmıştır.


Elektra filmini Digiturk Moviemax Stars HDkanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Elektra

Elektra izle

İlk Gösterim tarihi: Elektra filmini 30.4.2015 17:20 - 18:48 tarihinde Digiturk Moviemax Stars HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Elektra

2005 - Kanada, ABD Aksiyon, Fantastik, Suç Elektra filmin yönetmenliğini Rob Bowman yaptığı Oyuncuların Jennifer Garner, Kirsten Prout, Natassia Malthe, Cary-Hiroyuki Tagawa, Goran Visnjic'ten oluşmaktadır.

 Kötü bir şekilde öldürülen Elektra hayta takrar geri döndürülür ama bu dönüş ona doğa üstü güçler kazandırmıştır. Yavaş yavaş geçmişini hatırlayarak Elektra kendisine yapılan işkenceleri hatırlar huzursuz olmaktadır. Ailesinin acımasızca katledilişi yüzünden hissettiği öfkenin üstesinden gelememektedir.

Jennifer Garner, 17 Nisan 1972'de Houston, Teksas'ta dünyaya geldi. Annesi Patricia Ann bir İngilizce öğretmeni, babası William John Garner ise bir kimya mühendisiydi. Melissa Garner Wiley adında bir ablası ve Susannah Garner Carpenter adında bir kız kardeşi vardı. 4 yaşındayken babasının işi yüzünden Batı Virginia'ya taşındılar ve Garner, üniversite yıllarına kadar burada yaşadı. Ailesi Garner'a hayallerinin peşinden gitmesi yolunda hep destek oldu. Oyuncu 1990'da George Washington Lisesi'nden mezun oldu.

Kirsten Prout Vancouver
28-08-1990 Kanada'da doğumludur. 10 yaşında kariyer hayatı başladı: 2005 yılında Jennifer Garner ile birlikte Elektra filmde rol aldı. Aldığı tekwondo eğitimi sayesinde Elektra filminde büyük bir başarı gösterdi. Bu film kariyerindeki en büyük adım oldu.

Linn Natassia Malthe
, Norveçli model ve aktris. Babası Norveçli bir öğretmen, annesi Malezyalı bir hemşiredir. Ayrıca bir ablası vardır. Lina Teal sahne adını da kullanmaktadır.Lise hayatı boyunca İskoçya, Norveç ve Kanada'da çeşitli dans okullarına gitti, müzik eğitimi aldı. Daha sonra Londra'ya taşındı, orada müzikal tiyatro okudu. Daha sonra Kanada'ya yerleşti.

Goran Visnjic
1972 Hırvatistan doğumlu oyuncu.ABD nin en çok izlenen hastane dizisi E.R de 1999-2008 yılları arasında Dr.Luka Kovac karakterini canlandırmıştır.Oyuncu bir çok sinema filminde de rol almıştır.

Resimler

Elektra izle

Elektra izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, elektra konusu, digiturk 2015 filmleri, elektra izle, elektra izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.