TIKLA ARA

Ekspres Kasa - 10 Items Or Less

Filmde kasiyer bir kızın ünlü bir adamla tanıştıktan sonra hayatının değişmesi komik ve güzel bir dile anlatılıyor.


Ekspres Kasa - 10 Items Or Less  filmini Digiturk Moviemax Comedy HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ekspres Kasa - 10 Items Or Less

Ekspres Kasa - 10 Items Or Less    izle

İlk Gösterim tarihi:Ekspres Kasa - 10 Items Or Less    filmini  27.10.2014 20:45 - 22:10 Digiturk Moviemax Comedy HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ekspres Kasa - 10 Items Or Less   

2006 - ABD Tür : Dram , Komedi , Romantik türündeki Ekspres Kasa - 10 Items Or Less   filmin yönetmenliğini Brad Silberling yaptığı Oyuncuların Morgan Freeman , Paz Vega , Jonah Hill , Anne Dudek , Bobby Cannavale'ten oluşmaktadır.

Oyunculuk kariyerinin son yıllarına gelmiş bir 'yıldız' kendini Amerika yollarına atar.Bir markette İspanyol Scarlet ile karşılaşır.Yola beraber devam eden bu ikili, bir süre sonra varoluşlarına sorgulamaya başlarlar.Aslında bu yolculuk, onların yeni hayatına açılan yolun başlangıcıdır..Birbirleriyle zar zor iletişim kurabilen, biri İspanyol diğeri Amerikalı iki karakter arasında kurulan mizah ve hüzün dolu dostluğu dözler önüne serer film.

Morgan Freeman İlk itibarlı filmi 1971'de çekilen Who Says I Can't Ride a Rainbow? olmasına rağmen, Amerikan mediası tarafından daha önceleri pembe dizi Another World ve daha sonraları çok daha önce ayrılması gerektiğini söylediği PBS'in çocuklar için çektiği The Electric Company'deki rolleri sayesinde tanındı. 1980 yılının ortalarının başlarında Freeman kendisine babacan karakteri kazandıran önemli sinema filmlerinde rol almaya başladı. 1994 yılında The Shawshank Redemption filminde oynadığı rolle alkış topladı. Aynı yıl 44. Berlin Uluslar Arası Film Festivalinde jüri üyesi olarak görev aldı. Aynı zamanda Robin Hood: Prince Of Thieves, Unforgiven, Seven ve Deep Impact gibi filmlerde boş rolleri oynadı. 1997 yılında Lori McCreary ile birlikte Revelations Entertainment adlı prodiksiyon şirketini ve kız kardeşi ile birlikte eş başkan oldukları ClickStar adlı online film dağıtım şirketini kurdu.

Jonah Hill Feldstein, Amerikalı aktör ve komedyen. Moneyball, Liseli Polisler ve Para Avcısı gibi filmlerdeki rolleriyle hatırlanmaktadır.1983'te Los Angeles'ta doğan Hill'in annesi Sharon Lyn kostüm tasarımcısıydı, babası Richard Feldstein ise Guns 'N Roses grubunun turlarındaki harcamaların düzenlenmesinden sorumluydu. Jordan adında 6 yaş büyük bir ağabeyi vardır. New School Üniversitesi'nde Drama Eğitimi alan oyuncu,

Resimler

Ekspres Kasa - 10 Items Or Less    izle

 

Ekspres Kasa - 10 Items Or Less    izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, 10 items or less izle, digiturk 2015 filmleri, 10 items or less konusu, ekspres kasa izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.