TIKLA ARA

Düzenbaz - American Hustle

Karşınızda Amerikan yakın tarihinin en utanmaz arlanmaz dolandırıcısı Irving Rosenfeld . Güzel İngiliz ortağı ve aynı zamanda sevgilisi Sydney Prosser ile birçok kişi çarptıktan sonra FIB Ajanı Richıe daha büyük dolandırıcıları ortaya çıkarabilmek için onlarla iş biriği yapmak ister.


Düzenbaz - American Hustle  filmini Digiturk Salon1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Düzenbaz - American Hustle

Düzenbaz - American Hustle izle

İlk Gösterim tarihi: Düzenbaz - American Hustle filmini  Digiturk Salon1  kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Düzenbaz - American Hustle

2013 - ABD Tür : Dram , Suç türündeki Düzenbaz - American Hustle filmin yönetmenliğini David O. Russell yaptığı Oyuncuların Bradley Cooper , Amy Adams , Jennifer Lawrence , Christian Bale , Jeremy Renner'ten oluşmaktadır.

1970'lerde gerçekten yaşanmış müthiş bir dolandırıcılık hikayesi anlatan "American Hustle" Düzenbaz, Christian Bale, Bradley Cooper, Amy Adams, Jeremy Renner ve Jennifer Lawrence'li oyuncu kadrosu ve aldığı 10 Oscar adaylığıyla dikkat çekiyor.

Bu seneki Akademi Ödülleri'nde tam 10 dalda adaylık kazanmış "American Hustle", müthiş bir oyuncu kadrosu eşliğinde çok acayip bir dolandırıcılık öyküsü anlatılıyor.Kameranın gerisinde ise artık 'usta' diyebileceğimiz bir isim, "Three Kings", "The Fighter" ve "Silver Linigs Playbook" gibi filmlerinden tanıdığımız yönetmen David O.Russell duruyor.

Karşınızda Amerikan yakın tarihinin en utanmaz arlanmaz dolandırıcısı Irving Rosenfeld (Christian Bale). Güzel İngiliz ortağı ve aynı zamanda sevgilisi Sydney Prosser (Amy Adams) ile birçok kişi çarptıktan sonra FIB Ajanı Richıe daha büyük dolandırıcıları ortaya çıkarabilmek için onlarla işbiriği yapmak ister. Irving ve Sydney gönülsüzce de olsa cezadan yırtabilmek için FBI ile anlaşmaya yanaşırlar. Atlantic City'de bir Arap şeyhinin yönettiği bir kumarhanede düzenlenecek bir kumar organizasyonunda şehir suç baronlarını yakalama planı kurarlar. Devreye Irving'in delişmen karısı Rosalyn de girince operasyon sarpa sarar.

Resimler

Düzenbaz - American Hustle izle

 

Düzenbaz - American Hustle izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon sinemaları, american hustle konusu, digiturk 2015 filmleri, american hustle izle, düzenbaz izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.