TIKLA ARA

Duma

12 yaşındaki küçük bir çocuğun kendisinin büyüttüğü çitayı özgürlüğüne kavuşturmak için ait olduğu vahşi doğaya geri götürmesinin heyecanlı hikayesini anlatıyor.


Duma filmini Digiturk Moviemax Family HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Duma

Duma izle

İlk Gösterim tarihi: Kazanma Zamanı Duma filmini 20.8.2015 16:00 - 17:35 tarihinde Digiturk Moviemax Family HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Duma

2005 - ABD Aile, Dram, Macera Duma filmin yönetmenliğini Carroll Ballard yaptığı Oyuncuların Eamonn Walker, Hope Davis, Alex Michaeletos, Mary Makhatho, Jennifer Steyn'ten oluşmaktadır.

12 yaşındaki küçük bir çocuğun kendisinin büyüttüğü çitayı özgürlüğüne kavuşturmak için ait olduğu vahşi doğaya geri götürmesinin heyecanlı hikayesini anlatıyor. Yılarca birlikte büyüdüğü çitayı içi buruk bir şekilde doğaya bırakmasını duygusal bir dile anlatılmıştır.

Hope Davis
(d.23Mart 1964)Englewood-New Jersey doğumlu Amerikalı aktristtir.Kütüphaneci Joan ve mühendis William Davis'in kızlarıdır.Hope,1982 yılında Tenafly-New Jerseyde Tenafly High School'a başladı.Daha sonrasında Vassar Collegede oyunculuk üzerine eğitim aldı.Aktör Jon Patrick Walker ile evlidir.Georgia ve Mae adlı iki çocukları vardır.

Marguerite Moreau
, Amerikalı aktris. Televizyon dizisi Blossom ve Mighty Ducks filmiyle tanınan ünlü oyuncu. Aynı zamanda The OC ve Lost dizilerinde de yer almıştır.

Resimler

Duma izle

Duma izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax family hd, duma konusu, digiturk 2016 filmleri, duma izle, duma izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.