TIKLA ARA

Drew ile Randevum - My Date with Drew

Genç ve güzel olan Drew Barrymorea platonik âşık olan sinemacı Brian Herzlinger'ın ünlü sanatcıya ulaşmak için harcadığı çabayı anlatıyor.


Drew ile Randevum - My Date with Drew filmini Digiturk Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Drew ile Randevum - My Date with Drew

Drew ile Randevum - My Date with Drew izle

İlk Gösterim tarihi:Drew ile Randevum - My Date with Drew  filmini  1.12.2014 17:15 - 18:48 Digiturk Moviemax Stars HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Drew ile Randevum - My Date with Drew  

2004 - ABD Tür : Belgesel türündeki Drew ile Randevum - My Date with Drew filmin yönetmenliğini Brian Herzlinger, Brett Winn, Jon Gunn yaptığı Oyuncuların Drew Barrymore , John August , Corey Feldman , Allison Burnett , Brian Herzlinger'ten oluşmaktadır.

Drew Barrymore'a uzaktan âşık olan genç sinemacı Brian Herzlinger'ın ünlü yıldıza ulaşmak için harcadığı çabayı anlatıyor bu ilginç belgesel.

Drew Blyth Barrymore (d. 22 Şubat 1975), ABD'li sinema oyuncusudur.1984'te çekilen Irreconcilable Differences filmindeki rolüyle Altın Küre'ye de aday olan Berrymore genç yaşta kazandığı şöhreti kaldıramadı. 9 yaşında sigara ve alkol kullanımına başladı. 10 yaşında marijuanaya başladı. 12'sinde ise artık kokain bağımlısıydı. Gençliğe girişte bu özellikleri yüzünden bir kötü kız imajına sahip oldu. Filmlerinden daha çok özel hayatıyla anılıyordu. 1995'te Playboy dergisine soyundu. Drew Barrymore 1995'te Çığlık filminde rol aldı ve bu film uzun zamandır sinemada başarıya hasret kalan Barrymore için bir yeniden başlangıç oldu. Bu film sonrası özellikle birçok romantik komedide oynadı.

John August (d. 4 Ağustos 1970, Boulder, Kolorado) ABD'li senarist ve yönetmen ve oyuncu.Katkıda Bulunduğu Son Yapımları Karanlık Gölgeler (2012),Frankenweenie (2012), Preacher (2011)

Resimler

Drew ile Randevum - My Date with Drew izle

 

Drew ile Randevum - My Date with Drew izle

 

 Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, my date with drew izle, digiturk 2015 filmleri, my date with drew konusu, drew ile randevum izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.