TIKLA ARA

Dr. Parnassus - The Imaginarium Of Doctor Parnassus

Eğlenceli ve fantastik tiyatro kumpanyasını yöneten Doctor Parnassus, İzlemeye gelenlere sihirli bir ayna vasıtasıyla gerçeğin şeytan ile yaptığı anlaşma sayesinde başkalarının hayal gücünü yönlendirebilmektedir.


Dr. Parnassus - The Imaginarium Of Doctor Parnassus filmini Digiturk Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Dr. Parnassus - The Imaginarium Of Doctor Parnassus

Dr. Parnassus - The Imaginarium Of Doctor Parnassus izle

İlk Gösterim tarihi: Dr. Parnassus - The Imaginarium Of Doctor Parnassus filmini 14.4.2015 13:30 - 15:23 tarihinde Digiturk Moviemax Stars HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Dr. Parnassus - The Imaginarium Of Doctor Parnassus

2009 - Fransa, Kanada, İngiltere Fantastik, Gizem, Macera Dr. Parnassus - The Imaginarium Of Doctor Parnassus filmin yönetmenliğini Terry Gilliam yaptığı Oyuncuların seslendirmeleri Christopher Plummer, Heath Ledger, Lily Cole, Colin Farrell, Andrew Garfield'ten oluşmaktadır.

Eğlenceli ve fantastik tiyatro kumpanyasını yöneten Doctor Parnassus, İzlemeye gelenlere sihirli bir ayna vasıtasıyla gerçeğin ötesine gitme şansını sunmakta ve şeytan ile yaptığı anlaşma sayesinde başkalarının hayal gücünü yönlendirebilmektedir. Ancak artık şeytanın bu anlaşmadan kendisine düşen payı almasının zamanı gelmiştir.

Heathcliff Andrew Ledger
, bilinen ismiyle Heath Ledger (1979-2008), Akademi Ödülü kazanmış Avustralyalı televizyon ve sinema filmi oyuncusu.Kariyerine 1990'ların başında, Avustralya'da televizyon ve sinema işlerinde rol alarak başlayan Ledger, 1998 yılında ABD'ye gitti. Oradaki ilk filmi, romantik-komedi türündeki Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi (10 Things I Hate About You) oldu.

Lily Luahana Cole,
1988 doğumlu İngiliz model ve aktris.Cole'un modellik kariyeri 14 yaşında, Soho, Londra'da Benjamin Hart karşılaşmasıyla başladı. OV ve Vogue gibi birçok tanınmış dergide kapak kızı oldu. Playboy dergisinin Fransız baskısına 2008 yılında verdiği pozlar tartışmalara neden oldu. Ayrıca Cole, Marks and Spencer ve Rimmel gibi ünlü markaların reklam filmlerinde de oynadı.

Colin Farrell
İrlanda'da Castleknock şehrinde doğdu Babası 1960'larda Football Club Shamrock Rovers takımında oynayan Eamonn Farrell'dır.Gençliğinde babasının yolunda ilerleyen Colin zamanla oyunculukla ilgilenmiş ve Gaiety School of Drama okuluna girdi. Okulunu bitirmeden Dierdre Purcell'in mini dizisi Falling for a Dancer'da rol almaya başladı.

Andrew Garfield Russell
, 1983 doğumlu İngiliz oyuncu. Boy A filmiyle tanınmış, daha sonra İnanılmaz Örümcek Adam serisinde Peter Parker'ı canlandırmıştır.Garfield ABD ve İngiltere'nin çifte vatandaşıdır. 2011 yılından bu yana Amerikalı aktris Emma Stone ile birliktedir.

Resimler

Dr. Parnassus - The Imaginarium Of Doctor Parnassus izle

Dr. Parnassus - The Imaginarium Of Doctor Parnassus izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, the imaginarium of doctor parnassus izle, digiturk 2015 filmleri, the imaginarium of doctor parnassus konusu, dr. parnassus izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.