TIKLA ARA

Doğal Kahramanlar - Epic

Buz Devri ve Rio'nun yaratıcılarından kahkahalarla dolu, yepyeni bir 3D macera daha geliyor. Fantastik bir dünyada geçen sıra dışı hikayesi.


Doğal Kahramanlar - Epic  filmini Digiturk Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Doğal Kahramanlar - Epic

Doğal Kahramanlar - Epic izle

İlk Gösterim tarihi: Doğal Kahramanlar - Epic filmini  Digiturk  Moviemax Premier  HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Doğal Kahramanlar - Epic

2013 - ABD Tür : Animasyon , Komedi , Macera türündeki Doğal Kahramanlar - Epic filmin yönetmenliğini Chris Wedge yaptığı Oyuncuların Mine Tugay , Ecem Uzun , Okan çabalar , Çiğdem Aydın , Emir Taha Alıcıer'ten oluşmaktadır.

Buz Devri ve Rio'nun yaratıcılarından kahkahalarla dolu, yepyeni bir 3D macera daha geliyor. Fantastik bir dünyada geçen sıra dışı hikaye EPIC 3D DOĞAL KAHRAMANLAR 3D diğerlerinden çok farklı! İyilerle kötülerin son derece heyecan dolu savaşını anlatan EPIC 3D DOĞAL KAHRAMANLAR 3Dda savaşın bir tarafı doğayı ayakta tutma çabası içindeyken diğer taraf o dünyayı yok etmeye çalışmaktadır. Genç bir kız kendini bir anda bu büyülü evrende bulur ve dünyalarını kurtarmak için canla başla çalışan inançlı ve komik savaşçılarla dolu bir orduya katılır...

Okan Çabalar 9 Eylül Üniversitesi mezunudur. 2002'de İzmir Sanat Tiyatrosu'nda başladığı oyunculuk yaşamına Aysa Prodüksiyon Çocuk Tiyatrosu ve Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu'nda devam etti. Kaybedenler, Minör, Öteki Kapı adlı kısa metraj filmlerde rol aldı. 2007-2009 yıllarında Sumru Yavrucuk'la Yalnız Kadın adlı oyunda oynadı. 2009'da Ata Demirer'in baş rolünü oynadığı Eyvah Eyvah isimli filmde rol aldı. Şen Yuva'dan sonra 5er Beşer'deki başarılı performanslarıyla dikkat çekti.

Mary Rose Byrne, Avustralyalı aktirist. Kariyerine 1994 yılında çekilen Dallas Doll isimli filmdeki küçük bir roller başlamıştır. Daha sonra 2000 yılına gelindiğinde Avusturalya yapımı olan The Goddess of 1967 isimli filmde başrolünde yer almıştır. Buradaki performansıyla birlikte Venice Film Festival'inden En İyi Aktirist ödülünü kazanmıştır.2007 yılına gelindiğinde Damges dizisinde Ellen Parsons karakterini canlandırmıştır. Buradaki performansıyla birlikte 2 Golden Glove ve 2 Emmy adaylığı kazanmıştır. Dizideki oyuculuğuna 2012 yılna kadar devam etmiştir. Dizi oyunculuğundan sonra tekrardan sinema dünyasına dönen oyuncu Insidious, X-Men: Fist Class ve Birdesmaids filmlerinde rol almıştır.

Lee Kudrow
ve Nedra Stern'in çocuğu olarak dünyaya geldi. Portola Middle School'dan mezun olduktan sonra Vassar College'de biyoloji bölümünü bitirdi.Komedi kariyerine The Groundlings'in bir üyesi olarak başladı. Televizyon dünyasındaki ilk büyük rolü, Mad About You dizisindeki garson Ursula Buffay karakteri oldu.

Dave Franco Amerikalı televizyon ve film oyuncusudur. Scrubs'ın dokuzuncu sezonunda Cole Aaronson'u canlandırmıştır. Ayrıca aktör James Franco'nun erkek kardeşidir.

Resimler

Doğal Kahramanlar - Epic izle

 

Doğal Kahramanlar - Epic izle

 



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviesmart premium hd, epic konusu, digiturk 2015 filmleri, epic izle, doğal kahramanlar izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.