TIKLA ARA

Diriliş - Revenant

İskoç kökenli bir avcı olan Hugh Glass bugün Dakota adıyla bilinen bölgede gerçekleştirilen bir av gezisinde bir ayının saldırısına uğrayarak ölümcül bir şekilde yaralanır.


Diriliş - Revenant filmini Salon 1  kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Diriliş - Revenant

Diriliş - Revenant izle

İlk Gösterim tarihi: Diriliş - Revenant filmini 27.4.2016 16:10 - 18:17 tarihinde Digiturk Salon 1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Diriliş - Revenant

2015 - ABD Dram, Macera Diriliş - Revenant filmin yönetmenliğini Alejandro González Iñárritu yaptığı Oyuncuların Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Domhnall Gleeson, Will Poulter, Lukas Haas'ten oluşmaktadır.

İskoç kökenli bir avcı olan Hugh Glass (Leonardo DiCaprio) bugün Dakota adıyla bilinen bölgede gerçekleştirilen bir av gezisinde bir ayının saldırısına uğrayarak ölümcül bir şekilde yaralanır. Hayatta kalma umudu çok zayıf olan Glass, ekipte yer alan John Fitzgerald (Tom Hardy) tarafından vahşi doğada ölüme terkedilir, oğlu da öldürülür. Müthiş bir dayanma gücüyle hayatta kalmayı başaran Glass, oğlunu öldüren Fitzgerald'dan intikamını alabilmek için zorlu bir yolculuğa başlar.

Leonardo Wilhelm DiCaprio
, Amerikalı aktör. 21. yüzyılın en önemli aktörlerinden biri olarak kabul edilen DiCaprio, toplamda milyarlarca dolar gişe geliri elde eden filmlerde oynadı.1974'te Los Angeles, Kaliforniya'da dünyaya geldi. Almanya doğumlu annesi Irmelin sekreterdi, İtalyan kökenli babası George DiCaprio ise karikatür sanatçısıydı. Anne Irmelin, Floransa'daki Uffizi müzesinde DaVinci'nin eserlerini incelerken, henüz doğmamış olan Leonardo'nun tekmelerine maruz kalınca, oğluna Leonardo ismini koymaya karar vermiştir. Wilhelm ise büyükbabasının adıydı.

Edward Thomas
, bilinen adıyla Tom Hardy, İngiliz tiyatro ve sinema oyuncusu. Inception filmindeki Eames ve Kara Şovalye Yükseliyor'daki Bane rolleriyle tanınmıştır.Ressam bir anne ve yazar bir babanın çocuğu olarak 1977'de Londra'da doğdu. Küçük yaşlarda tiyatro eğitimi aldı. Bir yandan da modellik yaptı, 1998'de Find Me A Supermodel adlı yarışmayı kazandı. 2001 yılındaki Kara Şahin Düştü filmiyle sinemaya adım attı.

Resimler

Diriliş - Revenant izle

Diriliş - Revenant izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein box office 1, revenant izle, digiturk 2016 izle, revenant konusu, diriliş izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.