TIKLA ARA

Dingin Sular - Still the Water

Yazlık bir ada olan Amami'de yaşayan Kaito ve Kyoko adlı bir çift, deniz kenarındaki kutlama yaparken suyun üzerinde bir cesede bulurlar.


Dingin Sular - Still the Water filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Dingin Sular - Still the Water

Dingin Sular - Still the Water izle

İlk Gösterim tarihi: Kazanma Zamanı Dingin Sular - Still the Water filmini tarihinde Digiturk Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Dingin Sular - Still the Water

2014 - Japonya Romantik Dingin Sular - Still the Water filmin yönetmenliğini Naomi Kawase yaptığı Oyuncuların Miyuki Matsuda, Makiko Watanabe, Hideo Sakaki, Junichi Murakami, Tetta Sugimoto'ten oluşmaktadır.

Yazlık bir ada olan Amami'de yaşayan Kaito ve Kyoko adlı bir çift, deniz kenarındaki kutlama yaparken suyun üzerinde bir cesede bulurlar. Bu cesedin sırını çözmeye çalışırken büyük insan olmanın ne demek olduğunu kavramaya başlayan ikili, ölüm ve aşk hakkında daha çok şey öğrenecektir.

Miyuki Matsuda
Japonca: 松田美由纪(まつだみゆき) Doğum tarihi: 6 Ekim 1961 Doğum yeri: Tokyo , Japonya Yükseklik: 165 Kan Grubu: AB Aile Üyeleri Koca: Yusaku Matsuda Oğlu: Ryuhei Matsuda Oğlu: Shota Matsuda Kardeş: Mami Kumagai Kızı-In-Hukuk

Makiko Watanabe
渡辺真起子 (わたなべ まきこ) Doğum Tarihi: 14 Eylül 1968 Doğum Yeri: Tokyo, Japonya Boyu: 1.65 m

Yoshihiko Hosoda
細田よしひこ Adı (romaji) Mesleği: Aktör Doğum Tarihi: 1988-Mar-04 Doğum yeri: Tokyo, Japonya Yükseklik: 182cm Star sign: Pisces Kan Grubu: O Yetenek ajansı: Stardust

Natsuki Harada
Japonca: 原田夏希(はらだなつき) Doğum tarihi: 7 Temmuz 1984 Doğum yeri: Aoi -ku, Shizuoka City , Shizuoka Prefecture, Japonya Yükseklik: 168 cm BWH .. 80-60-87 Kan Grubu: AB

Resimler

Dingin Sular - Still the Water izle

Dingin Sular - Still the Water izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, still the water izle, digiturk 2016 filmleri, still the water konusu, dingin sular izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.