TIKLA ARA

Derinin Altında - Under The Skin

Konusuyla büyük beğeni kazanan Under The Skin bilim kurgu filminde bu dünyaya ait olmayan gizemli bir kadının erkekleri yoldan çıkarması anlatılıyor.


Derinin Altında - Under The Skin  filmini Digiturk Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Derinin Altında - Under The Skin

Derinin Altında - Under The Skin    izle

İlk Gösterim tarihi:Derinin Altında - Under The Skin    filmini 1.11.2014 19:10 - 20:34 Digiturk Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Derinin Altında - Under The Skin   

2013 - ABD , İngiltere Tür : Bilim Kurgu , Dram türündeki Derinin Altında - Under The Skin   filmin yönetmenliğini Jonathan Glazer yaptığı Oyuncuların Scarlett Johansson , Antonia Campbell-hughes , Krystof Hádek , Paul Brannigan , Robert Goodwin'ten oluşmaktadır.

Eşi benzeri olmayan bir bilimkurgu deneyimi... Bu dünyaya ait olmayan gizemli bir kadın yalnız erkekleri yoldan çıkarmaktadır...

Scarlett Johansson, Amerikalı aktris. Bir Konuşabilse (Lost in Translation), Maç Sayısı (Match Point), Prestij (The Prestige), Vicky Christina Barcelona gibi filmlerin yanında, Marvel'in süper kahraman filmlerindeki Black Widow rolüyle tanınmıştır.1984 yılında New York City'de doğdu. Babası Karsten Johansson Danimarkalı bir mimar, dedesi Ejner Johansson ise senaryo yazarı ve yönetmendi. Annesi Melanie Sloan ise Yahudi kökenli bir yapımcıdır. Vanessa, Adrian ve ondan üç dakika sonra doğan Hunter adında kardeşleri vardır.

Resimler

Derinin Altında - Under The Skin    izle

 

Derinin Altında - Under The Skin    izle

 

 Fragman İzle






Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax premier hd, under the skin izle, digiturk 2015 filmleri, under the skin konusu, derinin altında izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.