TIKLA ARA

Daima Mutlu - Happy-Go-Lucky

İngiliz yönetmen Mike Leigh'nin imzası taşıyan "Happy-Go-Lucky" , Londra'da geçen keyifli bir komedi. 30'lu yaşlarındaki Poppy, hayata olumlu tarafından bakan bekar bir ilkokul öğretmenidir.


Daima Mutlu - Happy-Go-Lucky  filmini Digiturk Moviemax Comedy Hd kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Daima Mutlu - Happy-Go-Lucky

Daima Mutlu - Happy-Go-Lucky izle

İlk Gösterim tarihi: Daima Mutlu - Happy-Go-Lucky filmini  23 Pazartesi 2014 Digiturk  Moviemax Comedy Hd kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Daima Mutlu - Happy-Go-Lucky

2008 - İngiltere Tür : Dram , Komedi türündeki Daima Mutlu - Happy-Go-Lucky filmin yönetmenliğini Mike Leigh yaptığı Oyuncuların Sally Hawkins , Andrea Riseborough , Eddie Marsan , Elliot Cowan , Karina Fernandez'ten oluşmaktadır.

İngiliz yönetmen Mike Leigh'nin imzası taşıyan "Happy-Go-Lucky" , Londra'da geçen keyifli bir komedi. 30'lu yaşlarındaki Poppy, hayata olumlu tarafından bakan bekar bir ilkokul öğretmenidir. Bu neşeli ve olumlu tavırları bazılarının canını sıksa da o bunu hiç aldırış etmeden yaşamaya devam eder. Scott ise sistemden yakınan, duygularını belli etmekten çekinen ve zamansız sinir patlamaları yaşayan bir karakterdir. Birbirlerinin hayatlarına dahil olan bu ikilinin zıtlıkları, izlerken birçok şeyi sorgulamanıza neden oluyor. 'Aslında çok fazla düşünmezseniz mutlu olabilirsiniz' cümlesinin altını çizen filmde oyunculuklar da oldukça başarılı. Öyle ki sally Hawkins başta Altın Küre olmak üzere birçok festivalden ödülle döndü.

Resimler

Daima Mutlu - Happy-Go-Lucky izle

 

Daima Mutlu - Happy-Go-Lucky izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax comedy hd, happy-go-lucky konusu, digiturk 2015 kampanyası, happy-go-lucky izle, daima mutlu izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.