TIKLA ARA

Criminal Minds: Beyond Borders

Bu dizinin türü polisiyedir. Criminal Minds dizisinde uzman bir grubun olağanüstü maceraları anlatılmaktadır.


Criminal Minds: Beyond Borders dizisini Digiturk beIN SERIES Vice kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Criminal Minds: Beyond Borders izle

Bir suçlunun peşinde iseniz onu alt etmek için onun beynine girerek, onun düşüncelerini gasp etmeniz gerekir. Bu grubun işi suçlu olanları analiz ederek düşüncelerini elde etmektir. Criminal Minds herkesin yaptığı gibi laboratuar da delil araştırmaz bunun yerine daha fazla delil toplayabileceklerini düşündükleri bir yöntem kullanırlar ve suçluların hayatlarına işlenirler. Yaşadıkları ve çalıştıkları ortamları gezer, suçluların davranış biçimlerini araştırma altına alırlar. Çözümleme yöntemiyle ilerleme kat etmeye çalışan bu ekip suçlu profillerini meydana çıkarır ve bir sonraki adımı bilerek çözüm odaklı ilerleyiş gösterirler. Criminal Minds: Beyond Borderts 28 Haziran tarihinden itibaren Çarşamba ve Perşembe saat 22.00'da beIN SERIES VICE Hd'de, kaçırmayın!

Resimler

Criminal Minds: Beyond Borders izle

Criminal Minds: Beyond Borders izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein series vice, criminal minds: beyond borders izle, criminal minds: beyond borders konusu, criminal minds: beyond borders fragman, digiturk 2017 izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.