TIKLA ARA

Çöl Kraliçesi - Queen Of The Desert

Çok güçlü bir kadının yeni bir devlet kurulmasındaki mücadelesi ve ilk kralları olan Kral Abdullah ile Kral Faysal'ın seçilmesine yardımı anlatılmaktadır.


Çöl Kraliçesi - Queen Of The Desert filmini Salon 1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Çöl Kraliçesi - Queen Of The Desert

Çöl Kraliçesi - Queen Of The Desert izle

İlk Gösterim tarihi: Çöl Kraliçesi - Queen Of The Desert filmini 3 Ağustos 2016 Çarşamba 14:00 tarihinde Digiturk Salon 1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Çöl Kraliçesi - Queen Of The Desert

2015 - ABD, Almanya Biyografi, Dram Çöl Kraliçesi - Queen Of The Desert filmin yönetmenliğini Werner Herzog yaptığı. Oyuncuların Robert Pattinson, Nicole Kidman, James Franco, Damian Lewis, Mark Lewis Jones'ten oluşmaktadır.

Sırayla gezgin, yazar, arkeolog, kaşif, kartograf ve yirminci yüzyılın başlarında İngiliz İmparatorluğu adına görev alan siyasi ataşe olan Gertrude Bell'in (Nicole Kidman) hikayesinin anlatıldığı filmde aslında halktan biri olan Bell, modern Irak ve Ürdün devletlerinin kurulmasına ve bu devletlerin ilk kralları olan Kral Abdullah ile Kral Faysal'ın seçilmesine yardımcı olmuş, iktidar belirlemiş bir kadındır.

Robert Pattinson
Londra'da dünyaya gelen Robert Douglas Thomas Pattinson, Clare ve Richard Pattinson ailesinin tek erkek çocuğudur. Pattinson'ın Lizzy ve Victoria adında iki ablası vardır. Barnes Tiyatrosu'nun ve aynı zamanda Londralı bir müzik grubunun da üyesidir. 13 yaşında Tower House okulundan ayrıldıktan sonra Harrodian Özel Okulu'na girerek burada eğitimini başarıyla tamamlamıştır.

Nicole Mary Kidman
ünlü sinema oyuncusu. 20-haziran 1967'de Honolulu, Hawaii, Amerika'da dünyaya geldi. Babası Anthony Kidman, biyokimyager ve klinik psikoloğu, annesi Janelle Kidman ise hemşire ve eğitmendi.Sanatçı doğduktan sonra hep beraber, babasının bir araştırması için Washington D.C.'ye giden aile, 3 yıl sonra asıl ülkeleri Avustralya'ya Sydney'e geri döndüler.

James Edward Franco
, Kaliforniya'nın Palo Alto şehrinde dünyaya geldi. Annesi aslen Yahudi olmasına rağmen Yahudi olarak yetiştirilmedi. Palo Alto da Tom ve David isimli iki erkek kardeşiyle büyüdü. Bölge okulu olan Palo Alto Lisesi'nden mezun olduktan sonra (1996), Kaliforniya Üniversitesi'nde (UCLA) İngilizce bölümüne girdi, ancak ailesinin itirazlarına rağmen 1 yıl sonra bırakarak Playhouse West'te oyunculuk eğitimi almaya başladı.

Resimler

Çöl Kraliçesi - Queen Of The Desert izle

Çöl Kraliçesi - Queen Of The Desert  izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein box office, queen of the desert konusu, digiturk 2017 izle, queen of the desert izle, çöl kraliçesi izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.