TIKLA ARA

Çocuklarım - Our Children

İyi kalpli bir doktor, Faslı genç bir çocuğu kendi oğlu gibi yetiştirmek üzere Belçika'ya götürür. Yetişkin olan çocuk, aşık olur ve kendi ailesini kurar .


Çocuklarım - Our Children  filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Çocuklarım - Our Children

Çocuklarım - Our Children izle

İlk Gösterim tarihi:Çocuklarım - Our Children filmini 16.8.2014 21:30 - 23:16 Digiturk  Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Çocuklarım - Our Children

2006 - Avustralya Tür : Dram , Gerilim , Gizem , Korku , Suç türündeki Çocuklarım - Our Children filmin yönetmenliğini Joachim Lafosse yaptığı Oyuncuların Émilie Dequenne , Tahar Rahim , Niels Arestrup , Sandrine Smeets , Jovan Zec'ten oluşmaktadır.

İyi kalpli bir doktor, Faslı genç bir çocuğu kendi oğlu gibi yetiştirmek üzere Belçika'ya götürür. Yetişkin olan çocuk, aşık olur ve kendi ailesini kurar . Genç karısı kendisini duygusal bir çöküntünün içine hapsedilmiş olarak bulur. Çocukları doğduktan sonra doktora olan bağımlılıkları artar. Doktorun yaptığı fedakarlıklar zaman içerisinde baskıya dönüşür.

Resimler

Çocuklarım - Our Children izle

 

Çocuklarım - Our Children izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, our children konusu, digiturk 2015 filmleri, our children izle, çocuklarım izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.