TIKLA ARA

Çılgın Max: Öfkeli Yollar - Mad Max: Fury Road

İnsanlığın bitmek üzere olduğu yeryüzünün çölleştiği ve neredeyse herkesin temel gereksinimleri için savaştığı bir zamanda geçen; Dünyamızın ileri çağlarında kurgulanmış ilginç bir hikayesi.


Çılgın Max: Öfkeli Yollar - Mad Max: Fury Road filmini Digiturk Salon 1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Çılgın Max: Öfkeli Yollar - Mad Max: Fury Road

Çılgın Max: Öfkeli Yollar - Mad Max: Fury Road izle

İlk Gösterim tarihi: Kazanma Zamanı Çılgın Max: Öfkeli Yollar - Mad Max: Fury Road filmini 01.09.2015 tarihinde Digiturk Salon 1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Çılgın Max: Öfkeli Yollar - Mad Max: Fury Road

2015 - Avustralya, ABD Bilim Kurgu, Aksiyon, Gerilim, Macera Çılgın Max: Öfkeli Yollar - Mad Max: Fury Road filmin yönetmenliğini George Miller yaptığı Oyuncuların Charlize Theron, Tom Hardy, Rosie Huntington-Whiteley, Nicholas Hoult, Nathan Jones'ten oluşmaktadır.

Mad Max serisi, 3. filmden tam 30 yıl sonra tekrar sinemalara dönüyor.İnsanlığın bitmek üzere olduğu yeryüzünün çölleştiği ve neredeyse herkesin temel gereksinimleri için savaştığı bir zamanda geçen; Dünyamızın ileri çağlarında kurgulanmış ilginç bir hikayesi.

Charlize Theron
Güney Afrika'nın Benoni şehrinde doğdu. Annesi Gerda Alman, babası Charles Theron ise Fransız asıllıdır. Annesi ve babası bir yol yapım şirketi işletiyordu. Theron 15 yaşında iken annesi bir tartışma sırasında babasını vurdu ve Theron'un babası hayatını kaybetti. 6 yaşında bale dersleri almaya 16 yaşında modellik yapmaya başladı. Ancak bir süre sonra dizinden sakatlandı ve profesyonel olamadan balerinliğe noktayı koydu.

Rosie Alice Huntington-Whiteley
(d. 18 Nisan 1987), İngiliz modeldir. Annesi fitness eğitmeni Fiona ve babası yeminli topoğraf Charles Andrew Huntington-Whiteley'dir. Toby ve Floransa adında iki kardeşi vardır. Rosie Tavistock Devon'da bir çiftlikte büyümüştür. 2003 yılında Tavistock College Profil Model Management tarafından keşfedilmiştir.

Edward Thomas
, bilinen adıyla Tom Hardy, İngiliz tiyatro ve sinema oyuncusu. Inception filmindeki Eames ve Kara Şovalye Yükseliyor'daki Bane rolleriyle tanınmıştır.Ressam bir anne ve yazar bir babanın çocuğu olarak 1977'de Londra'da doğdu. Küçük yaşlarda tiyatro eğitimi aldı. Bir yandan da modellik yaptı, 1998'de Find Me A Supermodel adlı yarışmayı kazandı.

Nathan Darren Jones
d. 21 Ağustos 1970, Queensland, , aktör ve profesyonel Amerikan Güreşi şampiyonu. Boy: 2.13m Jones, uzun boyu ve mükemmel fiziği ile son yılların aksiyon filmlerinde aranan isimdir. diğer aksiyon film yıldızları Jackie Chan, Brad Pitt, Tony Jaa ve Jet Li ile birlikte çevirdiği dövüş-aksiyon filmlerinde rol aldı.

Resimler

Çılgın Max: Öfkeli Yollar - Mad Max: Fury Road izle

Çılgın Max: Öfkeli Yollar - Mad Max: Fury Road izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1 izle, mad max: fury road izle, digiturk 2016 filmleri, mad max: fury road konusu, çılgın max: öfkeli yollar izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.