TIKLA ARA

Çılgın Kalabalıktan Uzak - Far from the Madding Crowd

Bathsheba Everdene, kendi kendine yeten, güzel bir genç kadındır. Aynı anda 3 farklı karakterde birliktelik yaşamaktadır.


Çılgın Kalabalıktan Uzak - Far from the Madding Crowd filmini Digiturk Salon 1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Çılgın Kalabalıktan Uzak - Far from the Madding Crowd

Çılgın Kalabalıktan Uzak - Far from the Madding Crowd izle

İlk Gösterim tarihi: Çılgın Kalabalıktan Uzak - Far from the Madding Crowd filmini 18 Kasım 2015 Çarşamba 14:45 tarihinde Digiturk Salon 1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Çılgın Kalabalıktan Uzak - Far from the Madding Crowd

2015 - ABD, İngiltere, Dram Çılgın Kalabalıktan Uzak - Far from the Madding Crowd filmin yönetmenliğini Thomas Vinterberg yaptığı Oyuncuların Carey Mulligan, Michael Sheen, Juno Temple, Tom Sturridge, Matthias Schoenaerts'ten oluşmaktadır.

Bathsheba Everdene, kendi kendine yeten, güzel bir genç kadındır. Aynı anda 3 farklı karakterde birliktelik yaşamaktadır: koyun çobanlığı yapan istekli Gabriel , yakışıklı ve acımasız asker Frank ve olgun bekar William. Everdene'in yaşadıkları, kadın-erkek ilişkileri üzerine yıllardır eskimeyen bir bakış açısı sunuyor.

Carey Hannah Mulligan
, İngiliz oyuncu. 2005 yılında çekilen Pride & Prejudice filmindeki Kitty Bennet rolüyle tanındıktan sonra, İngiliz televizyonlarında yer alan Doctor Who, Bleak House, ve Northanger Abbey gibi dizilerde rol almıştır.

Michael Sheen
5 Şubat 1969 yılında Newport,Monmouthshire_İngilterede doğan Michael Sheen;Glan Afan Comprehensive School'da eğitim gördü ve Baglan'ın gençler takımında futbol oynadı. Tiyatroya ilgi duymaya başlamasıyla birlikte futbolu bıraktı ve West Glamorgan Genç Tiyarocular Kulübü'ne katıldı.Okulu bitirdiğinde Cardiff'deki Wales Uluslar arası Genç Oyuncular Okulu'na başladı.

Juno Violet Temple,
İngiliz aktris. Notes on a Scandal filmiyle ünlenmiş, daha sonra Hollywood filmlerinde boy göstermeye başlamıştır.Temple 1989'da Londra'da dünyaya geldi. Babası Julien Temple yönetmen, annesi Amanda Pirie film yapımcısıdır. Leo ve Felix adında iki erkek kardeşi vardır.

Tom Sturridge
Babası yönetmen,annesi aktris olduğu için,hiç planlamadığı halde kendisini kameraların karşısında buluveren Tom Sturridge'ın aktörlük kariyeri çok küçük yaşlarda rol aldığı TV filmleriyle başlamış.2004 tarihli filmleri "Being Julia" ve "Vanity Fair",Tom Sturridge 'in isminin biraz duyulmasını sağlamış olsa da genç aktör asıl çıkışını geçen yılın en eğlencelik filmlerinden biri olan "The Boat That Rocked"ile gerçekleştirdi.

Resimler

Çılgın Kalabalıktan Uzak - Far from the Madding Crowd izle

Çılgın Kalabalıktan Uzak - Far from the Madding Crowd izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1, far from the madding crowd izle, digiturk 2016 izle, far from the madding crowd konusu, çılgın kalabalıktan uzak izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.