TIKLA ARA

Ciddi Bir Adam - A Serious Man

Larry, karısı Judith tarafından terk edildikten sonra karısının iş arkadaşı Sy Ableman'la birlikte olduğunu öğrenerek ikinciyi darbeyi yer.


Ciddi Bir Adam - A Serious Man filmini Digiturk Moviemax Festival kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ciddi Bir Adam - A Serious Man

Ciddi Bir Adam - A Serious Man izle

İlk Gösterim tarihi: Kazanma Zamanı Ciddi Bir Adam - A Serious Man filmini 20.8.2015 18:45 - 20:24 tarihinde Digiturk Moviemax Festival kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ciddi Bir Adam - A Serious Man

2009 - İngiltere, Fransa, ABD Dram, Komedi Ciddi Bir Adam - A Serious Man filmin yönetmenliğini Joel Coen, Ethan Coen yaptığı Oyuncuların Simon Helberg, Richard Kind, Michael Stuhlbarg, Adam Arkin, Amy Landecker'ten oluşmaktadır.

 Larry Gopnik'in gitgide kötüye giden hayatını Coenler'in filmlerinden alışık olunduğu üzere mizahi bir anlatımla izleyeceğiz. Larry, karısı Judith tarafından terk edildikten sonra karısının iş arkadaşı Sy Ableman'la birlikte olduğunu öğrenerek ikinciyi darbeyi yer.
Bu yetmezmiş gibi bir de sorumsuz kardeşi Arthur'da yanına taşınır ve evin tüm sorumluluğu Larry'e yüklenir.

Adam Arkin
1956 Brooklyn New York doğumlu dizi ve film oyuncusu.Babası da Oscar ödüllü aktör Alan Arkin.İki çocuk sahibi.En son A Serios Man ve Summer Eleven filmlerinde rol aldı.

Steven John Carell,
Emmy adaylığı bulunan, Altın Küre ödülü sahibi Amerikalı komedyen ve aktör. Little Miss Sunshine filmi ile En İyi Oyuncu Kadrosu dalında Screen Actors Guild Awards / Screen Actors Guild Ödülü kazanmıştır. Ayrıca Evan Almighty filminde başrolde oynamıştır.

Emily Olivia L. Blunt
(23 Şubat 1983) Altın Küre ödülllü İngiliz aktris. My Summer of Love ve The Devil Wears Prada filmleri ile tanınır. 2007 Altın Küre ödüllerinde TV dalında Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü BBC'nin TV filmi Gideon's Daughter ile kazanmış ve aynı yıl Sinema dalındaki Yardımcı Kadın Oyuncu ödülüne The Devil Wears Prada filmi ile aday gösterilmiştir.

Resimler

Ciddi Bir Adam - A Serious Man izle

Ciddi Bir Adam - A Serious Man izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, a serious man, digiturk 2016 filmleri, a serious man, ciddi bir adam ,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.