TIKLA ARA

Çelik Adam - Man Of Steel

Genç Superman'in güçlerini keşfettiğini yıllara dönen film, hikayesinin kökenine uzanıyor.


Çelik Adam - Man Of Steel filmini Digiturk Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Çelik Adam - Man Of Steel

Çelik Adam - Man Of Steel izle

İlk Gösterim tarihi: Çelik Adam - Man Of Steel filmini 7.4.2014 16:00  Digiturk  Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Çelik Adam - Man Of Steel

2013 - Kanada , ABD Tür : Aksiyon , Fantastik , Macera türündeki Çelik Adam - Man Of Steel filmin yönetmenliğini Zack Snyder yaptığı Oyuncuların Henry Cavill , Amy Adams , Michael Shannon , Kevin Costner , Russell Crowe'ten oluşmaktadır.

Clark, ne olduğu ve nasıl kullanacağını hiç bilmediği, birtakım sıra dışı güçlere sahip bir çocuktur. Bir gün okul servisi bir kaza geçirip, içinde çocuklarla birlikte nehre uçar. Servisin içindekilerin ölmesine göz yumamayan Clark, güçlerini kullanarak herkesi kurtarır. Fakat bu olay onun diğerlerinden oldukça "farklı" bir çocuk olduğunu da bariz biçimde ortaya çıkartacaktır.

Michael Shannon Amerikalı aktör ve müzisyen. Revolutionary Road filmindeki performansıyla birlikte En İyi Yardımcı Erkek Oscar Ödülüne laik görülmüştür. 2010 yılında HBO'da yayınlanan Broadwalk Empire dizisinde yer almıştır. 2011 yılında çekilen Take Shelter filmindeki performansıyla birlikte Saturn Ödül töreninde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazanmıştır.

Kevin Michael Costner, ABD'li sinema oyuncusu ve yönetmen. Genellikle kendi filmlerini yönetmiştir. Aldığı Oscar, BAFTA ve Altın Küre ödüllerinin yanı sıra oyunculuğuyla 6 kez Razzie ödülüne layık görülmüştür. Fanatik bir Arsenal taraftarıdır. Sinemanın yanı sıra aynı zamanda Modern West adlı bir rock grubunda da vokalistlik yapmaktadır.

Russell Ira Crowe Yeni Zellanda doğumlu olan aktör Avustralya'da büyüdü ve oyunculuğa da burada çocuk denilebilecek bir yaşta başladı. 'The Crossing' ve 'Proof' gibi Avustralya dönemi filmlerinde oyunculuğunu ispatlayan Crowe o yıllarda Avustralya Film Enstitüsü'nden çeşitli ödüller kazandı. Hollywood'a transfer olduktan sonra irili ufaklı rollerde baş gösterdi. Ancak onu dünya çapında tanınan bir yıldız yapan 'L.A. Confidential' filmindeki sert, tutkulu polis tiplemesiydi.

Amy Lou Adams, Amerikalı televizyon ve sinema oyuncusu. Junebug ve Doubt filmlerindeki rolleriyle Akademi Ödülü'ne aday gösterilmişti.

Adams, 1974'te Vicenza
, İtalya doğdu. Amerikalı ebeveynleri Kathryn ve Richard Adams'ın yedi çocuğundan biri olan Adams, balerin olma hayaliyle yanıp tutuşurken bir yandan da okul korosunda şarkı söyledi.



Resimler

Çelik Adam - Man Of Steel izle

 

Çelik Adam - Man Of Steel izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax premier hd, man of steel konusu, digiturk 2015 filmleri, man of steel izle, çelik adam izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.