TIKLA ARA

Casuslar Köprüsü - Bridge of Spies

Amerikalı bir pilot Sovyetler'de tutsak duruma düşmüştür. Tutsak pilotu kurtarabilmek için Amerikalı bir avukat CIA tarafından görevlendirilir.


Casuslar Köprüsü - Bridge of Spies filmini Digiturk Salon 1 Oscars HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Casuslar Köprüsü - Bridge of Spies

Casuslar Köprüsü - Bridge of Spies izle

İlk Gösterim tarihi: Casuslar Köprüsü - Bridge of Spies filmini 12 Şubat 2016 Cuma 21:00 - 22:30 tarihinde Digiturk Salon 1 Oscars HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Casuslar Köprüsü - Bridge of Spies

2015 - ABD Dram, Gerilim Casuslar Köprüsü - Bridge of Spies filmin yönetmenliğini Steven Spielberg yaptığı Oyuncuların Tom Hanks, Amy Ryan, Sebastian Koch, Michael Gaston, Alan Alda'ten oluşmaktadır.

Film soğuk savaş döneminde geçmektedir. Amerikalı bir pilot Sovyetler'de tutsak duruma düşmüştür. Tutsak pilotu kurtarabilmek için Amerikalı bir avukat CIA tarafından görevlendirilir. Bu görev oldukça zorlu ve tehlikelidir. Filmde Tom Hanks'ın yanı sıra Amy Ryan ve Billy Magnussen gibi isimlerde rol alıyorlar. Filmin yönetmen koltuğunda ise usta yönetmen Steven Spielberg oturuyor.

Thomas Jeffery Hanks
1956 Amerika Doğumlu. Dramadaki başarısını kanıtlamadan önce bir çok aile ve komedi filmlerinde rol almış ve 2 oskar ödüllü ve tüm zamanların en çok kazanan ve beyazperdenin önemli aktörlerinden biri.

Amy Ryan
2000 yılında Vanya Dayı isimli tiyatro oyunu ile, 2005 yılında ise Arzu Tramvayı oyunu ile Tony Ödülleri'ne aday gösterildi. (Best Featured Actress in a Play)
1999 yılında sinema kariyerine başladı ve ilk kez Roberta isimli filmde yer aldı. Daha sonra You Can Count on Me ve Keane filmlerinde rol aldı.

Edward John David Redmayne
, Oscar ödüllü İngiliz tiyatro ve sinema oyuncusu. 2006 yılından beri sinema dünyasında bulunan Redmayne, 2014'te oynadığı Her Şeyin Teorisi (The Theory of Everything) filmindeki Stephen Hawking performansıyla büyük takdir topladı ve Oscar dahil birçok ödül kazandı.

Resimler

Casuslar Köprüsü - Bridge of Spies izle

Casuslar Köprüsü - Bridge of Spies izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1 oscars hd, bridge of spies konusu, digiturk 2016 izle, bridge of spies izle, casuslar köprüsü izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.