TIKLA ARA

Canavarlar Denizi - Percy Jackson: Sea of Monsters

Poseidon'ın oğlu bu kez arkadaşlarıyla Canavarlar Denizi'nde antik bir devi uyandırmadan Golden Fleece'i bulmaya çalışıyor.


Canavarlar Denizi - Percy Jackson: Sea of Monsters filmini Digitur Salon1 kanalından yüksek görüntü kalitesiyle izleyebilirsiniz.

Canavarlar Denizi - Percy Jackson: Sea of Monsters

Canavarlar Denizi - Percy Jackson: Sea of Monsters izle

İlk Gösterim tarihi:Canavarlar Denizi - Percy Jackson: Sea of Monsters 1.3.2014 08:00 - 09:42  Salon1 kanalında izleyebilirsiniz.

Canavarlar Denizi - Percy Jackson: Sea of Monsters

2013 - ABD Tür : Aile , Fantastik , Macera türündedir.Canavarlar Denizi - Percy Jackson: Sea of Monsters filmin yönetmenliğini Thor Freudenthal yapmaktadır.Film oyuncularını Logan Lerman , Sean Bean , Alexandra Daddario , Jake Abel , Brandon T. Jackson oluşmaktadır. 

Deniz Tanrısı Poseidon'un oğlu Percy Jackson'ın maceraları devam ediyor. İlk filmde güçlerini keşfeden ve annesini kurtarmak için arkadaşlarıyla uzun bir yolculuğa çıkan Percy, kendini kahraman gibi hissetmiyor, ona şansın yardım ettiğini düşünüyordur. Canavarlar Denizi'nde; çok tehlikeli sularda mücadele etmek zorunda kalan Percy ve ekibi, insanların Bermuda Şeytan Üçgeni dedikleri yere yani Canavarlar Denizi ne giderler. Percy Jackson, Titan saldırıları ve mistik varlıklarla dolu bu yolculukta uyanmakta olan eski bir şeytanı durdurmak zorundadır ve macera başlar

Logan Wade Lerman, ABD'li aktör. Percy Jackson serisinin film uyarlamalarında ana kahraman Percy Jackson'ı canlandırmasıyla ünlendi.Çocuk yaşlarda reklam filmlerinde görülmeye başladı ve 2000'li yıllarla birlikte sinema filmlerinde roller alarak kendini geliştirdi.

Shaun Mark Bean olan oyuncu 17.04.1959'da Sheffield, Yorkshire, İngiltere'de doğdu. Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring filmindeki Boromir karakteriyle kendisinden söz ettirmiştir. Abigail Cruttenden ile beraberliğinden Evie Natasha adında, Melanie Hill'den olan Lorna ve Molly adlarında üç kızı var.

Alexandra Anna Daddario 1986 ABD'li aktris, Percy Jackson serisindeki Annabeth Chase rolüyle ünlü olmuştur.

IMDB Puanı: 5,9/10 ( 101.149 oy verdi.)

Resimler

Canavarlar Denizi - Percy Jackson: Sea of Monsters izle

Canavarlar Denizi - Percy Jackson: Sea of Monsters izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: solan1, percy jackson: sea of monsters izle, digiturk 2014 filmleri, percy jackson: sea of monsters konusu, canavarlar denizi izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.