TIKLA ARA

Çakma Polisler - Lets Be Cops

Eskiden beri dost olan Justin Miller ve Ryan O'Malley'nin hayatı, gittikleri bir partide hiç beklemedikleri şekilde değişir.


Çakma Polisler - Lets Be Cops filmini Digiturk Salon1 kanalindan yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Çakma Polisler - Lets Be Cops

Çakma Polisler - Lets Be Cops izle

Ilk Gösterim tarihi:Çakma Polisler - Lets Be Cops filmini 24.12.2014 08:00 - 09:41 Digiturk Salon1 kanalinda yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Show Saati - Showtime

2014 - ABD Tür : Aksiyon, Komedi türündeki Çakma Polisler - Lets Be Cops filminin yönetmenligini Luke Gre yapıyor ve oyuncuları Damon Wayans Jr., Jake Johnson, Nina Dobrev, Andy Garcia , Anna Colwell'ten olusmaktadir.

Üniversite yıllarından beri arkadaş olan Justin Miller (Damon Wayans, Jr.) ve Ryan O'Malley'nin (Jake Johnson) hayatı, gittikleri bir maskeli balonun ardından değişir. Baloya polis kostümüyle giden ikili, bir anda herkesin dikkatini çektiklerini, insanlardan saygı gördüklerini, kadınlara daha çekici geldiklerini farkederler. Bu oyunu daha ileri götürerek polis arabası ve techizatlarını edinen kahramanlarımız, suçluların da dikkatini çekmeye başladıktan sonra nasıl bir belaya bulaştıklarını farkederler. Gerçek polisler ve gerçek suçluların arasında kalmışlardır.

Nikolina Konstantinova Dobreva, bilinen adıyla Nina Dobrev, Bulgar asıllı Kanadalı aktris. 2009'dan beri yayında olan The Vampire Diaries dizisindeki Elena Gilbert rolüyle tanınmıştır. 1989'da Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da doğan Dobrev, 2 yaşında ailesiyle birlikte Kanada,Toronto'ya taşınır. Sanata olan ilgisi küçük yaşta başlar. Dean Armstrong Acting'de eğitim görmeye başlayan Nina, Toronto da bir sürü ajansın ve yapımcının dikkatini çekmiştir. Fugitieve Pieces, Away From Her gibi filmlerle oyunculuğa attı.

Andrés Arturo García Menéndez, sahne adıyla Andy García, Küba doğumlu ABD'li aktör. Francis Ford Coppola'nın Baba 3 filmindeki Vincent Corleone rolüyle hatırlanmaktadır. 1956 yılında Küba'nın başkenti Havana'da dünyaya geldi. Ailesiyle 1961'de ABD'ye göç etti. Yapışık ikiz olarak dünyaya geldi, kardeşi tenis topu büyüklüğündeydi ve cerrahi bir müdahale ile ayrıldılar, bu omuzunda bir yaranın oluşmasına sebep olmuştu. ABD'ye ilk geldiklerinde kötü işlerde çalışmak zorunda kalmıştı.

Resimler

Çakma Polisler - Lets Be Cops izle

Çakma Polisler - Lets Be Cops izle

Fragman Izle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: sinema tv, lets be cops izle, digiturk 2015 filmleri, lets be cops konusu, çakma polisler izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.