TIKLA ARA

Büyük Budapeşte Oteli - The Grand Budapest Hotel

Wes Anderson'ın başyapıtı... İki savaş arasında bir otelin ve otelin en heyecan verici çalışanının hikayesi.


Büyük Budapeşte Oteli - The Grand Budapest Hotel  filmini Digiturk Salon1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Büyük Budapeşte Oteli - The Grand Budapest Hotel

Çılgın Kalp - Crazy Heart izle

İlk Gösterim tarihi:Büyük Budapeşte Oteli - The Grand Budapest Hotel 20.8.2014 09:50 - 11:26 filmini Digiturk Salon1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Büyük Budapeşte Oteli - The Grand Budapest Hotel

2014 - ABD Tür : Dram , Komedi türündeki Büyük Budapeşte Oteli - The Grand Budapest Hotel filmin yönetmenliğini Wes Anderson yaptığı Oyuncuların Jude Law , Tilda Swinton , Adrien Brody , Edward Norton , Owen Wilson'ten oluşmaktadır.

Wes Anderson'ın başyapıtı... İki savaş arasında bir otelin ve otelin en heyecan verici çalışanının hikayesi. Dönemde ünlü bir Avrupa otelinde kapı görevlisi olarak çalışan Gustave H ile lobi görevlisi Mustafa'nın arkadaşlık hikayesine odaklanıyor.

Resimler

Büyük Budapeşte Oteli - The Grand Budapest Hotel izle

 

Büyük Budapeşte Oteli - The Grand Budapest Hotel izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: sinema tv, the grand budapest hotel izle, digiturk 2015 filmleri, the grand budapest hotel konusu, büyük budapeşte oteli izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.