TIKLA ARA

Büyük Açık - The Big Short

Dünya ekonomisi hakkında belli bir bilgi seviyesine sahip, ancak bankacılık sektöründe yer almayan 4 kişi, 2000'li yılların ortasında yaşanan büyük ekonomik krizi önceden sezerler.


Büyük Açık - The Big Short filmini Salon 1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Büyük Açık - The Big Short

Büyük Açık - The Big Short izle

İlk Gösterim tarihi: Büyük Açık - The Big Short filmini 12 Nisan 2016 18:56 - 20:25 tarihinde Digiturk Salon 1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Büyük Açık - The Big Short

2015 - ABD Dram Büyük Açık - The Big Short filmin yönetmenliğini Adam McKay yaptığı Oyuncuların Brad Pitt, Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling, Melissa Leo'ten oluşmaktadır.

Dünya ekonomisi hakkında belli bir bilgi seviyesine sahip, ancak bankacılık sektöründe yer almayan 4 kişi, 2000'li yılların ortasında yaşanan büyük ekonomik krizi önceden sezerler. Ancak gerek bankalar, gerekse hükumetler bu durumu ısrarla görmezden gelmeye devam etmektedir. Oluşan bu büyük açığı ancak her şeylerini kaybetmeyi göze alacak kadar cesur olanlar, risk almaktan korkmayanlar değerlendirebilecektir. Sonunda ya batacak, ya da muazzam paralar kazanacaklardır.

Melissa Leo
14 Eylül'de Newyork da doğdu. 80 ların ortalarında ortaya çıkmıştır. İlk başlarda diziler oynamıştır. İlk olarak 1984'de All My Children dizisinde Linda Warner karakterinde rol almıştır. Ama atılım filmi 2003 yapımı 21 Grams filmi olmuştur. Canlandırdığı Marianne Ürdün karakteriyle

William Bradley Pitt
, bilinen adıyla Brad Pitt, Amerikalı aktör. 1990'lı yılların ortasından itibaren Hollywood'un en iyi aktörleri arasında gösterilen Pitt, birçok başarılı filmde başrolde oynadı.18 Aralık 1963'de Amerika Birleşik Devletleri'nin Missouri eyaletindeki Springfield'da üç çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olarak dünyaya geldi. Pitt ailesi köken olarak İngilizdir.

Christian Charles Philip Bale, Oscar ödüllü İngiliz aktör. 1987 yapımı Güneşin İmparatorluğu (Empire of the Sun) filmiyle ünlenmiş, daha sonra 1990'lı yılların sonlarından itibaren oynadığı filmlerle Hollywood'un en iyi aktörleri arasına girmiştir.

Steven John Carell
, Emmy adaylığı bulunan, Altın Küre ödülü sahibi Amerikalı komedyen ve aktör. Little Miss Sunshine filmi ile En İyi Oyuncu Kadrosu dalında Screen Actors Guild Awards / Screen Actors Guild Ödülü kazanmıştır. Ayrıca Evan Almighty filminde başrolde oynamıştır.

Ryan Gosling
1980 yılında Ontario, Kanada'da doğan Ryan Gosling, 12 yaşındayken 'The Mickey Mouse Club' adlı dizideki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine topladı. Ardından 'Breaker High' , 'Young Hercules' gibi dizilerde oynadı.Sinemada genç bir yahudiyi canlandırdığı 'The Believer' adlı filmiyle tanındı.Denzel Washington ile birlikte 'Remember the Titans' , Sandra Bullock ve Ben Chaplin 'Murder By Numbers' son dönemlerde rol aldığı filmlerdir.

Resimler

Büyük Açık - The Big Short izle

Büyük Açık - The Big Short izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1, the big short izle, digiturk 2017 izle, the big short konusu, büyük açık izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.