TIKLA ARA

Boşanma Muamması - Adult Children of Divorce

Anne-babasının boşanması sonucunda çocukluğu kabus gibi geçen 30 yaşındaki bir adam, hayatının boşanmanın sonuçları konusunda araştırma yapan bir kurum tarafından incelendiğini de öğrenir.


Boşanma Muamması - Adult Children of Divorce filmini Digiturk Salaon1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Boşanma Muamması - Adult Children of Divorce

Boşanma Muamması - Adult Children of Divorce izle

İlk Gösterim tarihi: Boşanma Muamması - Adult Children of Divorce filmini 15.4.2014 18:25 - 20:39   Digiturk  Salon1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Boşanma Muamması - Adult Children of Divorce

2013 - ABD Tür : Komedi , Romantik türündeki Boşanma Muamması - Adult Children of Divorce filmin yönetmenliğini Stu Zicherman yaptığı Oyuncuların Jessica Alba , Mary Elizabeth Winstead , Jane Lynch , Catherine O'Hara , Adam Scott 'ten oluşmaktadır.

Bir evlilik ve boşanma komedisi... Yetişkin bir adamın başı ailesinin boşanmasıyla derttedir.Anne-babasının boşanması sonucunda çocukluğu kabus gibi geçen 30 yaşındaki bir adam, hayatının boşanmanın sonuçları konusunda araştırma yapan bir kurum tarafından incelendiğini de öğrenir. Adam Scott'ın başroldeki performansı gösterildiği festivallerde çok beğenildi. Carter boşanmış bir ailenin yetişkin çocuğudur. Anne babasının boşanma çılgınlığından sağ çıkmayı başaran Carter'ın başarılı bir kariyeri ve destekleyici bir kız arkadaşı vardır. Ancak küçük kardeşi nişanlanınca, Carter düğün nedeniyle kötü bir şekilde boşanmış anne babasıyla yeniden bir araya gelmek ve çocukluğunda yaşadığı kaosu yeniden yaşamak zorunda kalır

Jessica Alba 28 Nisan 1981'de Pomona, Kaliforniya'da dünyaya gelmiştir. Babası Mark Alba Meksika, annesi Catherine Jensen ise Fransa ve Danimarka kökenlidir. Alba'nın çocukluğu zatürre, astım gibi çeşitli hastalıklardan dolayı hastanelerde geçmiştir. Alba 12 yaşında oyunculuk dersleri almaya başlamış 1994 yılında da Camp Nowhere adlı filmde küçük bir rol alarak kariyerine başlamıştır. Nickelodeon kanalı için The Secret World of Alex Mack adlı komedi dizisini çekmiş ayrıca iki sezon çekilen Flipper'da da yer almıştır. Liseyi bitirdikten sonra Alba, Desperate Housewives adlı dizinin ünlü oyuncusu Felicity Huffman ve eşi William H. Macy'den oyunculuk dersleri almaya başlar. Ardından Derw Barrymore ile Never Been Kissed adlı filmi çeker. Bunu Honey (2003), Sin City (2005), Fantastic Four (2005), Into the Blue (2005), Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer,(2007) Sin City The Eye 2 Part 2 (2007) izler.

Mary Elizabeth Winstead 3, Death Proof ve The Thing adlı korku filmlerinde rol alması nedeniyle önce "Çığlık Kraliçesi" olarak adlandırıldı. Ama diğer türlerdeki Sky High, Bobby, Live Free or Die Hard/Die Hard 4.0, Make It Happen, and Scott Pilgrim vs. the World gibi filmlerle ödüllere layık görüldü. Passions'daki performansı ile Genç Sanatçı Ödülü'ne (Young Artist Award) aday gösterildi. Bobby adlı filmin kadrosuyla birlikte SAG Ödülü'ne aday gösterildi.

Resimler

Boşanma Muamması - Adult Children of Divorce izle

 

Boşanma Muamması - Adult Children of Divorce izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1, adult children of divorce izle, digiturk 2015 filmleri, adult children of divorce konusu, boşanma muamması izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.