TIKLA ARA

Bi Küçük Eylül Meselesi

Eylül hayatta istediği her şeye sahip olan güzel ve neşeli bir kadındır. Ancak bir gün başına bir gelen şanssız bir olay sonucu son bir ayını unutur.


Bi Küçük Eylül Meselesi  filmini Digiturk Moviemax Türk HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Bi Küçük Eylül Meselesi

Bi Küçük Eylül Meselesi izle

İlk Gösterim tarihi: Bi Küçük Eylül Meselesi filmini  Digiturk 12 Temmuz 2014 Cumartesi 20:45 Moviemax Türk HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Bi Küçük Eylül Meselesi

2014 - Türkiye Tür : Dram , Romantik türündeki Bi Küçük Eylül Meselesifilmin yönetmenliğini Kerem Deren yaptığı Oyuncuların Farah Zeynep Abdullah , Engin Akyürek , Ceren Moray , Ege Aydan , Ebru Aykaç'ten oluşmaktadır.

Aşkı Hatırlamanın hikkayesi Genç, güzel ve başarılı bir kadın olan Eylül'ün hayatında normal bir şekilde seyretmektedir yada öyle gibi görünür.Çünkü tam çevresi, her şey yolundaymış gibi davransada Eylüli içinde bir yerlerde bazı seylerin normal olmadığını hissetmektedir..Bu duyguya dayanamayınca hislerini takip eder Bozcaada'ya gider.Yolda yürürken, daha önce hiç görmediğini düşündüğü genç bir adam,arkasından seslenir.Genç kadın, adı Tekin olan bu adamı tanımasa da o, kendisini hatırlası gerektiğini çünkü aslında Eylül'ün kendisine aşık olduğunu söyle.Beklenmedik bu iddia üzerine 'mesele'başlar...

Resimler

Bi Küçük Eylül Meselesi izle

 

Bi Küçük Eylül Meselesi izle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax turk hd, bi küçük eylül meselesi konusu, digiturk 2015 filmleri, bi küçük eylül meselesi oyuncuları, bi küçük eylül meselesi izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.