TIKLA ARA

Beyaz Sarayda Cinayet - Murder At 1600

Dünyanın kaderini değiştiren kararların alındığı, yemeklerin yenildiği yer ve Başkan'ın evi, Beyaz Saray. Ama eğer oval ofisten birkaç adım ötede örtbas edilmiş bir cinayetin de yeri ise bunu yapan kimdir?


Beyaz Sarayda Cinayet - Murder At 1600  filmini Digitur Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesiyle izleyebilirsiniz.

Beyaz Sarayda Cinayet - Murder At 1600

Beyaz Sarayda Cinayet - Murder At 1600 izle

İlk Gösterim tarihi:Beyaz Sarayda Cinayet - Murder At 1600  7.1.2014 23:35 - 01:20 Moviemax Stars HD kanalında izleyebilirsiniz.

Beyaz Sarayda Cinayet - Murder At 1600

1997 - ABD Tür : Aksiyon , Dram , Gerilim , Gizem , Suç türündedir.Beyaz Sarayda Cinayet - Murder At 1600 filmin yönetmenliğini Dwight H. Little yapmaktadır.Film oyuncularını Wesley Snipes , Diane Lane , Alan Alda , Ronny Cox , Dennis Miller oluşmaktadır. 

Dünyanın kaderini değiştiren kararların alındığı, yemeklerin yenildiği yer ve Başkan'ın evi, Beyaz Saray. Ama eğer oval ofisten birkaç adım ötede örtbas edilmiş bir cinayetin de yeri ise bunu yapan kimdir? Cinayet polisi Harlan Regis'in de bilmek istediği budur.Wesley Snipes ile Diane Lane´i başrole taşıyan filmde, cinayet masası polisi Harlan Regis, Beyaz Saray´ın özel banyolarından birinde işlenen cinayeti çözmeye çalışıyor.

Wesley Snipes (d.31 Temmuz 1962) Orlando, Florida, doğumlu gerçek ismi Wesley Trent Snipes olan özellikle aksiyon filmleriyle bilinen bir aktör. Ayrıca yapımcı olan ve Dövüş sanatlarıyla ilgilenen Snipes, ilk New Jack City filmiyle meşhurlaşdı. Blade, The Fan, Demolition Man, Passanger 57 ve Savaş Sanatları filmiyle daha da ünlendi fakat bu aralar video piyasası için filmler yapmaktadır.

Harrison Ford 13 temmuz 1942'de Chicago, illinois, amerika'da dünyaya geldi. radyo oyuncusu dorothy nidelman ve aynı zamanda oyuncu olan reklam ajansı yöneticisi christopher ford'un oğludur. Harrison ford 1964'te los angeles california'a taşındı. burda colombia pictures'ın 'yeni yetenekler' isimli programında oynadığı küçük roller için haftada 150 dolar alıyordu.aynı yıl mary marquardt'la evlendi. ilk filmi 1966'da kamera karşısına geçtiği dead heat on a merry-go round isimli yapım oldu. İrlanda ve Almanya asıllı olan aktör star wars filmleriyle ün yapmış ve indiana jones'la adını sinema tarihinin unutulmazları arasına yazdırmıştır. Edie Murphy ve Tom Hanks'tan sonra filmleri en çok gişe hasılatı getiren aktör olmuştur.

Michelle Marie Pfeiffer
, ABD'li oyuncu. Film kariyerinin başlangıcını 1980 yılında rol aldığı The Hollywood Knights 'la yaptı. Ama ilk defa Scarface (1983) filmindeki performansıyla önemli dikkatleri üzerine çekti. Pfeiffer Dangerous Liaisons filmindeki performansıyla En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Akademi Ödülü'ne ve The Fabulous Baker Boys (1989) ve Love Field (1992) filmleriyle En İyi Kadın Oyuncu Akademi Ödülü'ne aday gösterildi. Ticari açıdan büyük başarı yakalayan filmleri ise Batman Returns (1992), What Lies Beneath (2000), ve Hairspray (2007) 'dir. Oynadığı diğer filmler arasında Ladyhawke (1985), The Witches of Eastwick (1987), Married to the Mob (1988), The Age of Innocence (1993), Wolf (1994), Dangerous Minds (1995), I Am Sam (2001) gibi yapımlar vardır.

IMDB Puanı: 7,1/10 ( 6.164 oy verdi.)

Resimler

Beyaz Sarayda Cinayet - Murder At 1600 izle

Beyaz Sarayda Cinayet - Murder At 1600 izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, beyaz sarayda cinayet konusu, digiturk 2015 filmleri, murder at 1600, beyaz sarayda cinayet izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.