TIKLA ARA

Beyaz Bant - The White Ribbon

Büyük bir okulda garip olaylar yaşanıyor öğrencilere sıra dışı cezalar veriliyor.Bu olayları başka trajik hadiseler izliyor.


Beyaz Bant - The White Ribbon filmini Digiturk Moviemax Fesival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Beyaz Bant - The White Ribbon

Beyaz Bant - The White Ribbon izle

İlk Gösterim tarihi: Beyaz Bant - The White Ribbon filmini 19.3.2015 15:18 - 17:32 tarihinde Digiturk Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Beyaz Bant - The White Ribbon

2009 - Avusturya, Almanya, Fransa, İtalya, Dram, Gerilim, Gizem, Suç Beyaz Bant - The White Ribbon filmin yönetmenliğini Michael Haneke yaptığı Oyuncuların Maeve Jinkings, Gustavo Jahn, Dida Maia, Sebastião Formiga, Irma Brown'ten oluşmaktadır.

Büyük bir okulda garip olaylar yaşanıyor öğrencilere sıra dışı cezalar veriliyor.Bu olayları başka trajik hadiseler izliyor. Bu okulda faşizmin ortaya çıkışında eğitimin rolünü gözler önüne serilmiştir.

Susanne Lothar
(1960-2012), Alman aktris. 2007 yılında vefat eden bir diğer Alman aktör Ulrich Mühe'nin eşiydi.

Hugh Dancy
1975 yılında doğdu. Annesi bir yayıncı, babası da bir yazar ve bir felsefe profesörüdür. Kate adında bir kız kardeşi, Jack adında da bir erkek kardeşi vardır.

Agnes Bruckner
1985 doğumlu Amerikan aktris. Bruckner Hollywood California'da Macar bir babayla Alman kökenli Rus bir annenin çocuğu olarak doğdu. Anne ve babası Macaristan'da tanıştıktan sonra ülkeden kaçmış ve İtalya'daki bir mülteci kampı üzerinden ABD'ye göç etmişlerdi. İki kız ve bir erkek kardeşi vardır. Bruckner, çok iyi derecede Macarca ve orta derecede Rusça bilmektedir.

Olivier Martinez
12 Ocak 1966′da Paris'te doğdu. Babası Fas asıllı İspanyol bir boksör, annesiyse Fransız bir sekreterdi.Fransa'da Consevatoire National Superieur D'Art Dramatique'de oyunculuk okuyan aktör, Yves Montand'ın rol aldığı Jean Jacques Beinex'in yönettiği 1992 yılı yapımı IP5 filmiyle kariyerine başladı.

Chris Geere
Halen BBC TV serisi Waterloo Road Matt Wilding karakterini canlandırıyor.Mart 2009 yılında Waterloo Road dördüncü serisi gibi havalandırma başladı Geere kendisinin beşinci serisi dönen olmayacağını söyledi. Ancak ne kadar onun karakteri düşülen olacak bilinmiyor.

Resimler

Beyaz Bant - The White Ribbon izle

Beyaz Bant - The White Ribbon izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, the white ribbon konusu, digiturk 2015 filmleri, the white ribbon izle, beyaz bant izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.