TIKLA ARA

Beş Yıldızlı Bir Hayat - A Five Star Life

Sürekli gezen orta yaşta yalnız bir kadın. Büyük otelleri gezen ve inceleyen Irene, insanların hayal ettiği ama yapamadı güzel bir mesleği vardır.


Beş Yıldızlı Bir Hayat - A Five Star Life  filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Beş Yıldızlı Bir Hayat - A Five Star Life

Beş Yıldızlı Bir Hayat - A Five Star Life izle

İlk Gösterim tarihi: Beş Yıldızlı Bir Hayat - A Five Star Life  filmini 15.3.2015 18:00 - 20:35 tarihinde Digiturk Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Beş Yıldızlı Bir Hayat - A Five Star Life

2013 - İtalya Dram Beş Yıldızlı Bir Hayat - A Five Star Life  filmin yönetmenliğini Maria Sole Tognazzi yaptığı Oyuncuların Stefano Accorsi, Margherita Buy, Lesley Manville, Fabrizia Sacchi, Alessia Barela'ten oluşmaktadır.

Sürekli gezen orta yaşta yalnız bir kadın. Büyük otelleri gezen ve inceleyen Irene, insanların hayal ettiği ama yapamadı güzel bir mesleği vardır. İşini severek yasada her zaman yalnız olan dünyanın en güzel şehirlerindeki en güzel otelleri gezen Irene, yaşantısı acaba sanıldığı gibi güzel mi.

Maria Valverde Rodríguez
, İspanyol aktris. Melissa P. ve Aşka Yükseliş filmlerindeki rolleriyle ünlenmiştir.
Valverde İspanya'nın başkenti Madrid'de doğdu. 16 yaşında La Flaqueza Del Bolchevique filmiyle sinemada adını duyurdu ve En İyi Yeni Oyuncu dalında Goya Ödülü aldı. 2005'te ise çok tartışılan İtalyan Melissa Panarello'nun anılarını anlattığı Yatmadan Önce 100 Fırça Darbesi'nin sinema uyarlaması Melissa P.'de oynayarak dünya çapında popülaritesini artırdı.

Geraldine Chaplin
, Sinema oyuncusu, Charlie Chaplin'in kızı. Çocukluğunda kameralarla onu tanıştıran Limelight'tan beri ünlü soyadını 'Doctor Zhivago' ve 'Nashville' gibi klasiklerde oynayarak gururla taşıdı. İspanyol Carlos Saura'nın en tanınmış 'Peppermint Frappe', 'Cria Cuervos', 'Elisa Vida Mia' ve 'Mama Cumple Cian Anos' gibi filmlerde rol aldı. 'The Age of Innocence' ve 'Chaplin' gibi son dönem filmlerinde ve 'Mother Teresa:in the Name of God's Poor' gibi dizilerde çalıştı.

Resimler

Beş Yıldızlı Bir Hayat - A Five Star Life izle

Beş Yıldızlı Bir Hayat - A Five Star Life izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, a five star life konusu, digiturk 2015 filmleri, a five star life izle, beş yıldızlı bir hayat izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.