TIKLA ARA

Bencil Dev - The Selfish Giant

iki küçük arkadaş bir araya gelir ve 13 yaşında zengin olmanın yöntemlerini ararlar. Zengin olmak için Kasabadaki bir suçludan yardım isterler.


Bencil Dev - The Selfish Giant filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalindan yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Bencil Dev - The Selfish Giant

Bencil Dev - The Selfish Giant izle

Ilk Gösterim tarihi:Bencil Dev - The Selfish Giant filmini 16.12.2014 19:01 - 20:35 Digiturk Moviemax Festival HD kanalinda yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Bencil Dev - The Selfish Giant

2002 - ABD , Avustralya Tür : Aksiyon , Komedi , Suç türündeki Bencil Dev - The Selfish Giant filmin yönetmenligini Clio Barnard yaptigi Oyuncularin Sean Gilder , Conner Chapman , Shaun Thomas , Ralph Ineson , Ian Burfield 'ten olusmaktadir.

13 yaşında iki kafadarın zengin olma çabasını anlatan modern bir masal... 13 yaşında iki arkadaş kestirmeden zengin olmak için mahallelerindeki bir suçlu ile çalışmaya başlarlar. Ne var ki bu seçimlerinin trajik sonuçları olacaktır.

Anthony Hopkins Sir ünvanına sahip olan Hollywood'un büyük oyuncularından Anthony Hopkins, 31 Aralık 1937'de Güney Galler'de dünyaya geldi. Tam adı Phillip Anthony Hopkins olan oyuncu, Muriel ve fırıncı Richard Hopkins'in tek çocuğuydu. Cowbridge Grammar School'da eğitim gören Hopkins, 17 yaşındayken bir WMCA amatör tiyatro yapımını gördü ve doğru yerde olduğunu hemen anladı. Yeni bulduğu ilgi alanını piyanodaki yeterliliğiyle birleştirerek, iki yıl eğitim göreceği Welsh College of Music .

Laura Linney 1964'ün 5 Şubat'ında New York'ta, hemşire bir anne ile oyun yazarı bir babanın tek çocuğu olarak dünyaya gelen Laura Linney, Julliard Okulu'ndan mezun olur olmaz soluğu Broadway'de aldı. Hedda Gabler , The Seagull ve Six Degrees of Separation da rol alan Linney, Hedda Gabler daki performansıyla 1994'te Calloway Ödülü'nün sahibi oldu.

Charlotte Lucy Gainsbourg, şarkıcı ve aktris. Hem müzik, hem de sinema kariyerini başarıyla sürdüren Gainsbourg, Lars Von Trier'in Nymphomaniac filmindeki baş rolüyle çok konuşuldu.Ünlü Fransız şarkıcı Serge Gainsbourg ile İngiliz manken ve oyuncu Jane Birkin'in yıllarca konuşulan ilişkilerinin tek çocuğu olan Charlotte Gainsbourg, 1971'de Londra'da doğdu. Sanatçı bir aileden geliyor olmanın avantajlarını da kullanarak, henüz 13 yaşındayken, Paroles et musique filmiyle sinema dünyasına girdi.

Alexandra Maria Plătăreanu, bilinen adıyla Alexandra Maria Lara, Romen asıllı Alman sinema oyuncusu. 1978'te Bükreş'te doğdu. 4 yaşında Almanya'ya gelen Lara 16 yaşına kadar çeşitli televizyon dizilerinde rol aldı ve kendisini bu süre içerisinde geliştirdi. 2004 yılı yapımı Çöküş (Der Untergang) filminde Hitler'in son günlerinde sığınağında bulunan kişilerden biri olan sekreter Traudl Junge karakterini canlandırdı. Bu filmde iyi bir performans sergileyerek Oscar Ödülüne aday gösterildi. Almanya'nın önemli film ödüllerinden olan Bambi Film Ödülü'nü kazandı.

Hiroyuki Shimosawa ismiyle Tokyo, Japonya'da doğdu. Sonny Chiba'nın Japon Aksiyon Kulübü'nde (Japan Action Club) eğitim gördü. Aksiyon filmleri yıldızı olmak isterken dövüş sanatları konusunda yeteneğini geliştirdi.Sanada ilk ciddi rolünü Makoto Wada'nın yönetmenliğini yaptığı Mahjong Hourouki filminde aldı. Birçok Japon yapımında rol aldıktan sonra 2003 yılı ABD yapımı Son Samuray ve 2007 yılı ABD yapımı Bitirim İkili 3 filmleriyle tanındı. Sanada 2010 yılında Lost'un final sezonu olan altıncı sezonunda rol aldı

Resimler

Bencil Dev - The Selfish Giant izle

Bencil Dev - The Selfish Giant izle

Fragman Izle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, the selfish giant konusu, digiturk 2015 filmleri, the selfish giant izle, bencil dev izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.