TIKLA ARA

Ben Kimim? - Who Am I - Kein System ist sicher

Toplumla fazla bir ilişkisi bulunmayan genç bir hacker olan Benjamin, Maxadında bir başka hacker'la tanışır. Stephan ve Paul adlı yazılım ve donanım uzmanlarıyla birlikte bir hacker'lar grubu kurarlar.


Ben Kimim? - Who Am I - Kein System ist sicher filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ben Kimim? - Who Am I - Kein System ist sicher

Ben Kimim? - Who Am I - Kein System ist sicher izle

İlk Gösterim tarihi: Ben Kimim? - Who Am I - Kein System ist sicher filmini 10.12.2015 19:10 - 21:01 tarihinde Digiturk Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ben Kimim? - Who Am I - Kein System ist sicher

2014 - Almanya Gerilim Ben Kimim? - Who Am I - Kein System ist sicher filmin yönetmenliğini Baran Bo Odar yaptığı Oyuncuların Trine Dyrholm, Elyas M'barek, Hannah Herzsprung, Tom Schilling, Wotan Wilke Möhring'ten oluşmaktadır.

Toplumla fazla bir ilişkisi bulunmayan genç bir hacker olan Benjamin, Maxadında bir başka hacker'la tanışır. Stephan ve Paul adlı yazılım ve donanım uzmanlarıyla birlikte CLAY adında bir hacker'lar grubu kurarlar. CLAY son derece yıkıcı faaliyetleriyle adını duyurmaktadır.

Trine Dyrholm,
1972 doğumlu Danimarkalı aktris, şarkıcı ve söz yazarı. 5 kez Danimarka'nın en büyük sinema ödülü olan Bodil'i, 3 kez de Robert'i kazanmıştır.Odense'de doğan Dyrholm, insanların dikkatini Dansk Melodi Grand Prix'de 14 yaşındayken üçüncü sırayı aldığında çekti. 1990'da sinemaya Springflod adlı romantik filmle adım attı ve başarılı performansıyla Bodil Ödülü'nü kazandı.

Elyas M'Barek
, 1982 doğumlu Alman aktör.Avusturyalı bir anne ve Tunuslu bir babanın oğlu olarak Münih'te doğdu. Joseph adında bir kardeşi vardır. İlk olarak Dennis Gansel'in yönettiği Mädchen, Mädchen (2000) filmiyle sinema dünyasına adım attı. Alman ARD televizyonunun 2005-2008 yılları arasında yayınladığı Türkisch für Anfänger (Yeni Başlayanlar İçin Türkçe) adlı televizyon dizisinde Cem Öztürk adında maço bir Türk rolünü oynamıştır.

HANNAH HERZSPRUNG
;7 eylül 1981 yılında Almanya ' da Hamburg'da dünyaya gelmiştir.Katkıda Bulunduğu Son Yapım Beloved Sisters (2014) Korumalar (2012) Escape from Tibet (2012)

Resimler

Ben Kimim? - Who Am I - Kein System ist sicher izle

Ben Kimim? - Who Am I - Kein System ist sicher izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, who am i - kein system ist sicher izle, digiturk 2016 izle, who am i konusu, ben kimim? izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.