TIKLA ARA

Ben De Seni Seviyorum - I Love You Too

İlişkilerinde hep mustsuz olan Jim uzun yıllardır birlikte olduğu kız sevgilisi tarafından terk edilir. Onu yeniden kazanmak için arkadaşı Charles ile kafa kafaya verirler.


Ben De Seni Seviyorum - I Love You Too filmini Digiturk Moviemax Comedy HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ben De Seni Seviyorum - I Love You Too

Ben De Seni Seviyorum - I Love You Too izle

İlk Gösterim tarihi: Kazanma ZamanıThe Winning Season filmini 26.6.2015 14:30 - 16:30 tarihinde Digiturk Moviemax Comedy HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ben De Seni Seviyorum - I Love You Too

2010 - Avustralya Komedi Ben De Seni Seviyorum - I Love You Too filmin yönetmenliğini Daina Reid yaptığı Oyuncuların Yvonne Strahovski, Peter Dinklage, Brendan Cowell, Christopher Kirby, Frederique Fouche'ten oluşmaktadır.

İlişkilerinde hep mustsuz olan Jim uzun yıllardır birlikte olduğu kız sevgilisi tarafından terk edilir. Onu yeniden kazanmak için arkadaşı Charles ile kafa kafaya verirler. Tekrar kazanmak için verdiği savaşda komik olaylar olur.

Sydney'in banliyösü
Maroubra'da 30 Temmuz 1982'de dünyaya gelen Yvonne Strzechowski, gerçek adının farklı bir fonetik söylenişi olan "Yvonne Strahovski"yi sahne adı olarak benimsedi.Western Sydney Üniversitesi'nin "Theatre Nepean" bölümünden tiyatro derecesiyle mezun oldu. Avustralya'da çeşitli filmlerde ve dizilerde rol almıştır.Televizyon dizilerinde oyunculuk yapan Yvonne Chuck dizisindeki Sarah rolüyde büyük bir üne kavuşmuştur.

Peter Dinklage
, Emmy ve Altın Küre ödüllü Amerikalı aktör. Game of Thrones dizisinde canlandırdığı Tyrion Lannister karakteriyle tüm dünyada tanınmıştır.
1969 yılında Leonia, New Jersey'de müzik ögretmeni bir anne ve sigorta satıcısı bir babanın oğlu olarak dünyaya geldi. Mendham, New Jersey'de büyüdü. 1991 yılında Bennington College'den mezun oldu.

Resimler

Ben De Seni Seviyorum - I Love You Too izle

Ben De Seni Seviyorum - I Love You Too izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, i love you too konusu, digiturk 2016 filmleri, i love you too izle, ben de seni seviyorum izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.