TIKLA ARA

Belalı Tanık - The Family

Geçmişindeki tanık olduğu bir olay ailesinini can güvenliğini tehdit etmektedir Bu tehditlerden sonra koruma programına katılırlar ve Fransaya yerleştirilirler.


Belalı Tanık - The Family filmini Digiturk Moviemax Comedy HDkanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Belalı Tanık - The Family

Belalı Tanık - The Family izle

İlk Gösterim tarihi: Kazanma Zamanı Belalı Tanık - The Family filmini 21:30 - 23:15 06.07.2015 Pazartesi tarihinde Digiturk Moviemax Comedy HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Belalı Tanık - The Family

2013 - ABD , Fransa Dram, Gerilim, Komedi, Suç Belalı Tanık - The Family filmin yönetmenliğini Luc Besson yaptığı Oyuncuların Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Dianna Agron, John D'leo, Tommy Lee Jones'ten oluşmaktadır.

Geçmişindeki tanık olduğu bir olay ailenisini can güvenliğini tehdit etmektedir Bu tehditlerden sonra koruma programına katılırlar ve Fransaya yerleştirilirler...Eski alışkanlıklarından bir türlü vazgeçemedikleri için yeni hayatlarına alışmak Mazoni'ler için hiç de kolay olmayacaktır

Robert De Niro
, Oscar ödüllü Amerikalı aktör. Sinema tarihinin en büyük aktörlerinden biri olarak kabul edilen De Niro, özellikle Martin Scorsese filmlerindeki performansıyla akıllara kazınmış, birbirinden çok farklı karakterleri başarıyla canlandırmayı başarmıştır.

Michelle Marie Pfeiffer
, ABD'li oyuncu. Film kariyerinin başlangıcını 1980 yılında rol aldığı The Hollywood Knights 'la yaptı. Ama ilk defa Scarface (1983) filmindeki performansıyla önemli dikkatleri üzerine çekti. Pfeiffer Dangerous Liaisons filmindeki performansıyla En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Akademi Ödülü'ne ve The Fabulous Baker Boys (1989) ve Love Field (1992) filmleriyle En İyi Kadın Oyuncu Akademi Ödülü'ne aday gösterildi. Ticari açıdan büyük başarı yakalayan filmleri ise Batman Returns (1992), What Lies Beneath (2000), ve Hairspray (2007) 'dir.

Georgia Savannah
doğumlu Agron, Kaliforniya'daki Burlingame High School'da eğitim görmüştür. Yahudidir.
Shark, Close to Home, CSI: NY, Numb3rs ve Veronica Mars gibi televizyon dizilerinde oynamıştır. Sonradan It's a Mall World adlı ve Milo Ventimiglia tarafından yönetilen ve kısa filmlerden oluşan 13 bölümlü seride Harper rolünü oynamış. Heroes'un ikinci sezonunda da Ventimiglia'nın yanında oynamıştır.

Tommy Lee Jones
(15 Eylül 1946), Akademi Ödülü, Altın Küre Ödülü, Emmy Ödülü ve Sinema Oyuncuları Derneği Ödülü kazanmış ABD'li aktör ve yönetmendir. Anne ve babası Libya'ya gittikten sonra Dallas'ta bir hazırlık kursuna katılan Jones, burada sinema oyuncusu olmayı kararlaştırdı. Okulundaki tiyatro programı sayesinde, oyunculuğa iyice alıştı. Üniversite yıllarında da tiyatroya devam eden Jones, mezun olduktan sonra New York'a taşındı. Sinemadaki ilk rolünü Aşk Hikayesi (1970) filmi ile elde etti ve One Life to Live isimli bir televizyon dizisinde çalıştı.

Resimler

Belalı Tanık - The Family izle

Belalı Tanık - The Family izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax comedy hd, the family konusu, digiturk 2016 filmleri, the family izle, belalı tanık izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.