TIKLA ARA

Baykuş Krallığı Efsanesi - Legend of the Guardians: The Owls of Ga Hoole

Soren, babasından hikayelerini dinlediği 'Ga'hoole' adlı koruyucu baykuşlardan çok etkilenmektedir.


Baykuş Krallığı Efsanesi - Legend of the Guardians: The Owls of Ga Hoole filmini Moviemax Family HD  kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Baykuş Krallığı Efsanesi - Legend of the Guardians: The Owls of Ga Hoole

Baykuş Krallığı Efsanesi - Legend of the Guardians: The Owls of Ga Hoole izle

İlk Gösterim tarihi: Baykuş Krallığı Efsanesi - Legend of the Guardians: The Owls of Ga Hoole filmini 20.5.2016 tarihinde Digiturk Moviemax Family HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Baykuş Krallığı Efsanesi - Legend of the Guardians: The Owls of Ga Hoole

2010 - Avustralya, ABD, Animasyon, Fantastik, Macera Baykuş Krallığı Efsanesi - Legend of the Guardians: The Owls of Ga Hoole filmin yönetmenliğini Zack Snyder yaptığı Oyuncuların Hugo Weaving, Jim Sturgess, Abbie Cornish, Geoffrey Rush, David Wenham, John Orloff, Emil Stern, Deborah Snyder, Donald De Line'ten oluşmaktadır.

Soren adlı genç baykuşun hikayesini anlatıyor. Soren, babasından hikayelerini dinlediği 'Ga'hoole' adlı koruyucu baykuşlardan çok etkilenmektedir. Birgün, tüm baykuş soyunu korumak için mücadele veren koruyuculardan biri olmayı hayal etmektedir.

Hugo Weaving
İngiliz Wallace ve Anne çiftinin çocukları olarak Nijerya'da dünyaya geldi. Çocukluğunu Güney Afrika'da geçiren Weaving, ilk gençlik yıllarında Birleşik Krallık'a taşındı. İngiltere'de prestijli bir yatılı okul olan Queen Elizabeth's Hospital'a gitti. 1976'da Avustralya'ya taşındı, Sidney'deki Knox Grammar School okuluna devam etti. 1981 yılında National Institute of Dramatic Art'tan mezun oldu.

Jim Sturgess
16 mayıs 1981'de Londra, İngiltere'de dünyaya geldi. Küçük yaşlarda oyunculukla ilgilenmeye başladı ve öğrenim gördüğü okullarda bir çok oyunda sahne aldı. 1993 ve 1995 yılları arasında National Youth Music Theatre'ın aktif üyelerinden biriydi. Kariyerine yeteneği ve eğilimleri yönünde devam etmek istediği için bu konuda eğitim almak üzere University of Salford'un School of Media, Music and Performance bölümüne kaydoldu. Oyunculuk dışında müzikle de yakından ilgilenen Sturgess, Dilated Spies isimli bir grupta da performans gösteriyordu.

Abbie Cornish
7 Ağustos 1982 Lochinvar / New South Wales / Avustralya doğumlu aktrist başta kendi ülkesinde olmak üzere birçok ödüle layık görülmüştür.

Geoffrey Rush
(d. 6 Haziran 1951) Avustralya'lı aktör.Queensland'ın Toowoomba kasabasında, Roy ve Merle Rush'ın oğlu olarak dünyaya geldi. Aktörlük kariyerine Brisbane'de bulunan Queensland Tiyatro Ortaklığı'nda başladı. Queensland Üniversitesi'nin sanat bölümünü bitirdi. Üniversitede geçirdiği öğrencilik döneminde Mel Gibson ile aynı odayı paylaştı.

David Wenham
Erotik filmler çevirerek sinema dünyasına giren David Wenham, Van Helsing,Yüzüklerin Efendisi ve 300 Spartalı gibi filmlerde sergilediği perforsmansla eleştirmenler tarafından beğenilmiştir.

Resimler

Baykuş Krallığı Efsanesi - Legend of the Guardians: The Owls of Ga Hoole izle

Baykuş Krallığı Efsanesi - Legend of the Guardians: The Owls of Ga Hoole izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein movies family, the owls of ga hoole izle, digiturk 2016 izle, legend of the guardians izle, baykuş krallığı efsanesi izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.