TIKLA ARA

Bayan Hiçkimse - Miss Nobody

Genç ve güzel bir sekreter çalıştığı firmada bir turlu başarıyı yaşayamaz bir gün yanlışlıkla bir adam öldürmesi kariyerinde başarılar getirmeye başlar.


Bayan Hiçkimse - Miss Nobody filmini Digiturk Moviemax Comedy HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Bayan Hiç kimse - Miss Nobody

Bayan Hiçkimse - Miss Nobody  izle

İlk Gösterim tarihi:Bayan Hiçkimse - Miss Nobody filmini 4.12.2014 19:00 - 21:00DigiturkMoviemax Comedy HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Bayan Hiçkimse - Miss Nobody

2009 - ABD Tür : Komedi türündeki Bayan Hiçkimse - Miss Nobody filmin yönetmenliğini Tim Cox yaptığı Oyuncuların Brandon Routh , Leslie Bibb , Missi Pyle , Adam Goldberg , Kathy Baker'ten oluşmaktadır.

Yumuşak başlı bir sekreter olan Sarah Jane, şirkette yükselebilmesi için gerekli olan yeteneğini keşfeder: O soğukkanlı bir katildir. Bir ilaç şirketinde sekreter olarak çalışan Sarah Jane McKinney hayatı boyunca doğru erkeği beklemiştir. Yanlışlıkla bir adamın ölümüne sebep olunca, hem kariyer şansı döner hem de beyaz atlı prensle tanışma şansı bulur.

Brandon James Routh, ABD'li oyuncu. Superman Returns filmiyle ünlenen Brandon Routh,Superman karakterini ilk canlandıran Christopher Reeve'e olan benzerliği ile dikkat çeker.

Adam Charles Goldberg (doğum 25 Ekim, 1970) Amerikalı aktör yönetmen ve yapımcıdır. Pek çok filmde ve televizyon programında New York'lu Yahudileri canlandırmıştır.

Resimler

Bayan Hiçkimse - Miss Nobody izle

Bayan Hiçkimse - Miss Nobody izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax comedy hd, miss nobody konusu, digiturk 2015 filmleri, miss nobody izle, bayan hiçkimse izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.