TIKLA ARA

Batman v Superman: Adaletin Şafağı - Batman v Superman: Dawn of Justice

Dünya düzeni yeniden düzenleniyor Superman de tartışılan bir figür haline gelmiştir..


Batman v Superman: Adaletin Şafağı - Batman v Superman: Dawn of Justice filmini Salon1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Batman v Superman: Adaletin Şafağı - Batman v Superman: Dawn of Justice

Batman v Superman: Adaletin Şafağı - Batman v Superman: Dawn of Justice izle

İlk Gösterim tarihi: Batman v Superman: Adaletin Şafağı - Batman v Superman: Dawn of Justice filmini 18.07. 2016 tarihinde Digiturk Salon1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Batman v Superman: Adaletin Şafağı - Batman v Superman: Dawn of Justice

2016 - ABD Bilim Kurgu, Aksiyon, Fantastik, Macera Batman v Superman: Adaletin Şafağı - Batman v Superman: Dawn of Justice filmin yönetmenliğini Zack Snyder yaptığı. Oyuncuların Henry Cavill, Ben Affleck, Jesse Eisenberg, Gal Gadot, Jeffrey Dean Morgan'ten oluşmaktadır.

Man of Steel'daki büyük mücadelenin ardından Metropolis tam bir enkaza dönmüştür. Bu yeni dünya düzeninde Superman de tartışılan bir figür haline gelmiştir. Bazıları için hala umudun simgesi olan kahraman, sayısı giderek artan bir kesim tarafından ise dünyanın varlığına en büyük tehdit olarak görülmektedir. Bruce Wayne de Superman'i zararlı bulanlardandır ve onun verdiği zararları düzeltebilmek için Gotham'da Metropolis'e gelir. İlk andan itibaren birbirinden hoşlanmayan ikili arasındaki mücadele amansız olur, ancak Lex Luthor'un yarattığı Doomsday bütün Metropolis için en büyük düşman haline gelince, Wonder Woman'ın da yardımıyla onu alt etmek için güçlerini birleştirirler.

Henry Cavill
6 Mayıs 1983 İngiltere doğumlu Henry Cavill Stardust, Tristan Katkıda Bulunduğu Son 8 Yapım Sand Castle (2016) Batman v Superman: Adaletin Şafağı (2016) Kod Adı: U.N.C.L.E. (2015) Gizli Hedef (2012) The Tudors (2010) The Tudors (2009) Kim Kiminle Nerede? (2009) Kanlı Deney (2009)

Ben Affleck
1972 yılında Berkeley, California'da dünyaya gelen Ben Affleck, öğretmen bir anne ile rehabilitasyon merkezi görevlisi bir babanın ilk çocuğuydu. Kardeşi Casey Affleck ile birlikte daha küçük yaşlarda oyunculuğa heves eden Affleck, bu konuda ilk fırsatı ailesiyle birlikte taşındığı Boston'da yakalayacaktı.

Jesse Eisenberg
ilk kez ekran karşısına 1999-2000 yıllarında yayınlanan Get Real adlı komedi-drama TV dizisinde çıkmıştır. Daha sonra birçok filmde rol almıştır. Aldığı rollerdeki başarısı ile birçok ödüle aday gösterilmiş, bunlardan San Diego Yahudi Film Festivali'ndeki "Umut Vaat Eden En İyi Erkek Oyuncu Ödülü"'nü ve rol aldığı diğer kişiler ile birlikte "En İyi Oyuncu Kadrosu Gotham Ödülü"'nü kazanmıştır.

Gal Gadot
, 1985 doğumlu aktris ve model. Fast & Furious 5 filmindeki Gisele Yashar rolüyle adını duyurmuştur.Gadot İsrail'in Rosh HaAyin kentinde dünyaya gelmiştir. 2004 yılında Miss İsrail yarışmasını kazanmıştır. Aynı yıl içerisinde Miss Universe'de katılarak, İsrail'i temsil etmiştir.2016'da gösterime girecek Batman v Superman: Adaletin Şafağı filmiyle birlikte DC Evreni'nde Wonder Woman karakterini canlandırmıştır.

Jeffrey Dean Morgan
En bilinen rolleri Denny Duquette karakteriyle Grey's Anatomy dizisinde ve John Winchester karakteriyle Supernatural dır.Ayrıca Watchmen filminde The Comedian rolüyle de tanınmıştır. Ike Evans rolüyle Magic City isimli dizide başrol olarak yer almıştır.Morgan Seattle, Washington'da doğmuştur.

Resimler

Batman v Superman: Adaletin Şafağı - Batman v Superman: Dawn of Justice izle

Batman v Superman: Adaletin Şafağı - Batman v Superman: Dawn of Justice izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein box office, dawn of justice izle, digiturk 2017 izle, adaletin şafağı konusu, batman v superman izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.