TIKLA ARA

Başlangıç - Dragonball Evolution

7 ejder topunu onları biraraya getiren kişiye istediği bir dileği gerçekleştirme şansı tanımaktadır.


Başlangıç - Dragonball Evolution filmini Digiturk Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Başlangıç - Dragonball Evolution

Başlangıç - Dragonball Evolution izle

İlk Gösterim tarihi: Başlangıç - Dragonball Evolution filmini 23:26 - 00:48 / 25 Kasım 2015 Çarşamba tarihinde Digiturk Moviemax Stars HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Başlangıç - Dragonball Evolution

2009 - Japonya, HongKong, İngiltere, ABD Aksiyon, Fantastik, Macera Başlangıç - Dragonball Evolution filmin yönetmenliğini James Wong yaptığı Oyuncuların Emmy Rossum, Jamie Chung, Justin Chatwin, Yun-Fat Chow, Ernie Hudson'ten oluşmaktadır.

Göze çok fazla hitap eden inanılmaz dövüş sahneleriyle dolu ve yabancı ülkelerde küçük-büyük hayran kitleleri yaratabilen Dragonball adlı çizgi filmden beyaz perdeye uyarlanan filmde Ejder Tanrısı nın dünyaya mirası olan 7 ejder topunu onları biraraya getiren kişiye istediği bir dileği gerçekleştirme şansı tanımaktadır.

Emmy Rossum
(d. 12 Eylül 1986), Golden Globe ödülüne aday gösterilmiş Amerikalı oyuncu ve şarkıcıdır.

Jamie Jilynn Chung
, Amerikalı aktris. MTV kanalının gerçek şovlarında ünlenen Jamie Chung, en çok The Real World: San Diego ve Real World/Road Rules Challenge: The Inferno 2 yarışmalarıyla tanınmıştır.Bu programlardan sonra film sektörüne giriş yapan Chung, Premium Rush, Sorority Row, Felekten Bir Gece 2, Princess Protection Program ve Sucker Punch filmleriyle isminden söz ettirmiştir. Bu filmlerle birlikte ABC Aile kanalının mini dizilerinden olan Samurai Girl dizisinde başrolde yer almıştır.

Justin Chatwin
18 yaşındayken arkadaşlarından biri onu cesaretlendirip bir drama yarışmasına katılmasını sağladı. Bu yarışma sayesinde aktörlüğe aşık oldu. İlk rolünü 'Jossie and the Pussycats' filminden kaptı. Aynı yıl 'Smallville' ve 'Mysterious Ways' filmlerinde oynadı ama bir Steven Spielberg imzası taşıyan ve uzaylıları konu alan 'Taken' dizisi ile dikkat çekmeyi başardı.

Resimler

Başlangıç - Dragonball Evolution izle

Başlangıç - Dragonball Evolution izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, dragonball evolution konusu, digiturk 2016 izle, dragonball evolution izle, başlangıç izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.