TIKLA ARA

Başka Söze Gerek Yok - Enough Said

Benzer acılar tecrübe etmiş iki yetişkinin güzel başlayan ilişkisi, birinin merakına yenilmesi sonucu büyüsünü kaybeder.


Başka Söze Gerek Yok - Enough Said filmini Digiturk Moviemax Salon1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Başka Söze Gerek Yok - Enough Said

Başka Söze Gerek Yok - Enough Said izle

İlk Gösterim tarihi: Başka Söze Gerek Yok - Enough Said filmini 25.3.2014 13:45 - 15:14 Digiturk  Moviemax Salon1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Başka Söze Gerek Yok - Enough Said

2013 - ABD Tür : Komedi türündeki Başka Söze Gerek Yok - Enough Said filmin yönetmenliğini Terry Gilliam yaptığı Oyuncuların Catherine Keener , Toni Collette , James Gandolfini , Julia Louis-Dreyfus , Jessica St. Clair'ten oluşmaktadır.

Amerikan bağımsız sinemasının tanınmış yönetmenlerinden Nicole Holofcener'in yönetmenliğini üstlendiği, ilk gösterimini Toronto Film Festivali'nde yapan Başka Söze Gerek Yok, Haziran ayında kaybettiğimiz, The Sopranos dizisinin yıldızı James Gandolfini'nin rol aldığı son film. Başrolde Gandolfini'ye Seinfeld dizisinde Elaine rolüyle tanıdığımız Julia Louis-Dreyfus eşlik ediyor. Kızına düşkün Albert, eşinden yeni boşanmıştır, tıpkı masöz Eva gibi. Bir partide tanışan Eva ve Albert, yakınlaşmaya ve sonunda görüşmeye başlarlar. Ne var ki, Eva'nın arkadaş olduğu bir kadın müşterisi, bu tatlı denklemi alt-üst edecektir: Albert hakkında kimsenin bilmediği gerçekleri anlatacak olan bu kadın, Albert'ın eski eşidir.

Catherine Keener 1986 yılında About Last Night' adlı filmle oyunculuğa başlayan Catherine Keener, son dönemlerde Box of Moon Light', The Real Blonde' (Gerçek Sarışın), Out of Sight' (Aşk ve Para), 8MM', Being John Malkovich' (John Malkovich Olmak) ve Full Frontal' (Çok Özel) adlı filmlerde oynadı.2000 yapımı Being John Malkovich' (John Malkovich Olmak)'la En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu' dalında Oscar ve Altın Küre'ye aday gösterildi.

James Joseph Gandolfini Jr.
(1961-2013), İtalyan kökenli Amerikalı aktör. "The Sopranos" dizisinde canlandırdığı mafya babası "Tony Soprano" karekteriyle tüm dünyada tanınmıştır.18 Eylül 1961'de New Jersey'de doğdu. Anne ve babası birinci kuşak İtalyan göçmenleri oldukları için evde İtalyanca da konuşuluyordu. Lise yıllarında basketbolun yanısıra oyunculuğa da merak sardı ve çeşitli oyunlarda görev aldı.

Julia Elizabeth Scarlett Louis-Dreyfus (d. 13 Ocak 1961) ABD'li bir aktris ve komedyen.Emmy, Altın Küre ve SAG ödüllü sanatçı New York City doğumludur. Dreyfus Türkiye'de de gösterilen NBC'nin televizyon dizisi Seinfeld'de 1990-1998 yılları arasında canlandırdığı Elaine Benes karakteri ile tanınır. İki çocuk sahibi ve Fransız bir milyarderin kızıdır. Babası 1940 yılında adını William olarak değiştirmiştir. Kuzeni Adidas'ın CEO'suydu. Dreyfus ailesi köklü bir ailedir ve kendisi İkinci Dünya Savaşı'nda Fransız direnişçi olan bir ailenin ferdidir.

Resimler

Başka Söze Gerek Yok - Enough Said izle

 

Başka Söze Gerek Yok - Enough Said izle

 

 Fragman İzle






Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1, enough said izle, digiturk 2014 filmleri, enough said konusu, başka söze gerek yok izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.