TIKLA ARA

Başımın Belası - Tumbledown

Üniversitede öğretim görevlisi olan Andrew, hayatını kaybeden ünlü müzisyen Hunter Miles'ın biyografisini yazmak isteyince müzisyenin eşi Hannah'nın yaşadığı kasabaya giderek ondan yardım ister.


Başımın Belası izle


2015 - ABD,  Komedi, Romantik, Müzik türündeki Başımın Belası filminin yönetmenliğini Sean Mewshaw yapıyor. Oyuncuları Jason Sudeikis, Rebecca Hall'dan oluşmaktadır.

Üniversitede öğretim görevlisi olan Andrew hayatını kaybeden ünlü müzisyen Hunter Miles'ın biyografisini yazmak ister ve müzisyenin eşi Hannah'nın yaşadığı kasabaya giderek ondan yardım almaya karar verir. Ancak Hannah da aynı amaçla çalışıyordur ve bilgilerini bu yabancı adamla paylaşmak konusunda pek istekli değildir. Birbirini son derece antipatik bulan bu ikiliye kasabanın seksi erkeği Curtis, Andrew'un New York'tan çıkagelen sevgilisi Finley ve Hannah'nın her konuda abartıya kaçan ailesi de katılınca işler iyice sarpa sarar.Yönetmenliğini Sean Mewshaw'un üstlendiği filmde Rebecca Hall ve Jason Sudeikis başrolleri paylaşırken, onlara Joe Manganiello, Dianna Agron ve Blythe Danner gibi isimler eşlik ediyor.

Resimler

Başımın Belası izle

Başımın Belası izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein movies comedy , başımın belası konusu, digiturk 2016 izle, başımın belası izle, tumledown izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.