TIKLA ARA

Barselona, Barselona - Vicky Cristina Barcelona

Bir aşk dörtgeni izliyoruz filmde. Barselona'ya yazın eğitim amaçlı gelen iki genç kız'ın, Vicky ve Cristina'nın öyküsü bu öncelikle.


Barselona, Barselona - Vicky Cristina Barcelona filmini Digiturk Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Barselona, Barselona - Vicky Cristina Barcelona

Barselona, Barselona - Vicky Cristina Barcelona izle

İlk Gösterim tarihi: Barselona, Barselona - Vicky Cristina Barcelona filmini 1.4.2014 19:00 - 20:35 Digiturk  Moviemax Stars HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Barselona, Barselona - Vicky Cristina Barcelona

2008 - ABD , İspanya Tür : Dram , Romantik türündeki Barselona, Barselona - Vicky Cristina Barcelona filmin yönetmenliğini Woody Allen yaptığı Oyuncuların Scarlett Johansson , Penélope Cruz , Javier Bardem , Rebecca Hall , Patricia Clarkson'ten oluşmaktadır.

Amerikalı Vicky ve Cristina İspanya'da bir yaz geçirirler ve gösterişli sanatçı (Javier Bardem) ve onun güzel fakat dengesiz eski eşi (Penélope Cruz) ile tanışırlar. Vicky (Rebecca Hall) evlenmek üzere olan muhafazakar bir kadındır. Cristina (Scarlett Johansson) ise cinsel serüvenlere açık özgür ruhlu bir kadındır. Kaderleri kesişen üç insan arasında doğan aşk ilişkisi kaotik sonuçlar doğuracaktır.

Scarlett Johansson, Amerikalı aktris. Bir Konuşabilse (Lost in Translation), Maç Sayısı (Match Point), Prestij (The Prestige), Vicky Christina Barcelona gibi filmlerin yanında, Marvel'in süper kahraman filmlerindeki Black Widow rolüyle tanınmıştır.1984 yılında New York City'de doğdu. Babası Karsten Johansson Danimarkalı bir mimar, dedesi Ejner Johansson ise senaryo yazarı ve yönetmendi. Annesi Melanie Sloan ise Yahudi kökenli bir yapımcıdır.

Penelope Cruz Sanchez, 28 nisan 1974'de araba tamircisi olan Eduardo Cruz ile kuaförlük yapan Encarna Sanchez'in kızları olarak Madrid,İspanya'da dünyaya geldi.Joan Manuel Serrat'ın aynı adlı şarkısından etkilenilerek ismin alan Cruz,genç bir kızken dansçılığa başladı.Bir yetenek sınavında 300 kız arasından 1. seçilince 15 yaşındayken okuldan ayrıldı ve Conservatorio Nacional'de klasik bale eğitimi almaya başladı.9 yıl süren eğitimin yanı sıra Newyork'taki Christina Rota Okulu'nda 4 yıl boyunca çeşitli dans kursları ve Angela Garrido'dan 3 yıl süren İspanyol Balesi dersleri aldı.İspanyol grup Mecano'nun La Fuerza Del Destino klibinde yer aldıktan sonra ilk kez şöhretle tanışan Cruz,o dönemde grup üyelerinden Nacho Cano ile yakınlaştı.

Javier Ángel Encinas Bardem (d. 1 Mart 1969) İspanyol sinema oyuncusu. 2000 yılında Before Night Falls filmiyle En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar'a aday gösterilmiştir. 2000'de Before Night Falls, 2004'de İçimdeki Deniz filmleriyle En İyi Erkek Oyuncu - Drama dalında Altın Küre'ye aday gösterilen oyuncu No Country for Old Men filmiyle Oscar ödülü almıştır.

Resimler

Barselona, Barselona - Vicky Cristina Barcelona izle

 

Barselona, Barselona - Vicky Cristina Barcelona izle

 

 Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, vicky cristina barcelona konusu, digiturk 2015 filmleri, vicky cristina barcelona izle, barselona, barselona izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.