TIKLA ARA

Barry Munday

İşten kaytaran, tek gecelik ilişkiler yaşayan berbat bir hayata sahip olan Barry, kim olduğunu hatırlamadığı bir kadın tarafından karnındaki çocuğun babası olmakla suçlanır.


Barry Munday filmini Digiturk Moviemax Comedy HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Barry Munday

Barry Munday izle

İlk Gösterim tarihi:Barry Munday 26.8.2014 19:06 - 20:34 filmini Digiturk Moviemax Comedy HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Barry Munday

2010 - ABD Tür : Komedi türündeki Barry Munday filmin yönetmenliğini Chris D'Arienzo yaptığı Oyuncuların Patrick Wilson , Malcolm McDowell , Judy Greer , Missi Pyle , Cybill Shepherd'ten oluşmaktadır.

Barry Munday, kadınlara fazlasıyla düşkün bir seks manyağıdır. Önüne gelenle yatmakta, kimseyle ciddi bir ilişki düşünmemektedir. Ancak bir gün, tavladığı kızlardan birinin babası tarafından saldırıya uğrar. Hastaneye güçlükle yetiştirilen Barry, korkunç bir gerçekle yüzleşmek zorundadır. Tüm çabalara rağmen Barry'nin biricik aile yadigârı, testisleri kurtarılamamıştır. Barry,bundan sonraki yaşamında asla çocuk sahibi olamayacaktır. Çok geçmeden Barry,bir acı haberle daha sarsılır. Hayatına giren kadınlardan biri, hamiledir ve baba kesinlikle Barry'dir. Daha da kötüsü, kadın hiç de Barry'nin tipi değil gibidir. Entellektüel, tipsiz ve gözlüklü kızlar Barry'nin ilgi alanı dışında kalmaktadır. Ancak bir şişe votkanın gücünü asla hafife almamak gerektiği de bir gerçektir. Barry,artık bir baba olmak yolunda kararlı adımlar atmalıdır. Bir playboyun ehlilleşme serüveni. İbretlik olaylarla dolu.

Resimler

Barry Munday izle

 

Barry Munday izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax comedy hd, barry munday konusu, digiturk 2015 filmleri, barry munday oyuncuları, barry munday izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.