TIKLA ARA

Babalar ve Oğulları - It Runs in The Family

Üç nesile yayılan Gromberg ailesi hayatın her alanında başarılı olmasına rağmen, kendi içlerinde sorunlar yaşamaktadır. Büyükbaba Mitchell Gromberg yaklaşık bir sene önce geçirdiği kalp krizinin etkilerinden kurtulup ailesi ile daha fazla zaman geçirmek ister.


Babalar ve Oğulları - It Runs in The Family filmini Digitur Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesiyle izleyebilirsiniz.

Babalar ve Oğulları - It Runs in The Family

Babalar ve Oğulları - It Runs in The Family izle

İlk Gösterim tarihi:Babalar ve Oğulları - It Runs in The Family  13.1.2014 22:55 - 00:38 Moviemax Stars HD kanalında izleyebilirsiniz.

Babalar ve Oğulları - It Runs in The Family

2003 - ABD Tür : Dram türündedir.Babalar ve Oğulları - It Runs in The Family filmin yönetmenliğini Fred Schepisi  yapmaktadır.Film oyuncularını Michelle Monaghan , Michael Douglas , Kirk Douglas , Irene Gorovaia , Rory Culkin oluşmaktadır. 

Üç nesile yayılan Gromberg ailesi hayatın her alanında başarılı olmasına rağmen, kendi içlerinde sorunlar yaşamaktadır. Büyükbaba Mitchell Gromberg yaklaşık bir sene önce geçirdiği kalp krizinin etkilerinden kurtulup ailesi ile daha fazla zaman geçirmek ister. Böylece yanına eşini ve kardeşini alarak oğlu Alex'in evine akşam yemeğine gitmeye karar verirler. Tüm hayatını babasının yaptığı hataları tekrarlamamaya adamış bir adam adam olan Alex ile babasıın arasında yıllardır bir soğukluk vardır. Bu arada Alex'in kendi oğlu da üniversite yıllarının kendine özgü sıkıntıları ile bunalmış durumdadır. Bu garip ailenin fertleri yemek masasının çevresinde toplanırlar.

Michelle Lynn Monaghan Doğum Yeri: Winthrop, Iowa, A.B.D. 23.03.1976 Onu Ünlü Yapan Ne? Görevimiz Tehlike 3 Filmi ile tanınmıştır. Ailesi:Şikago Columbia Koleji, Gazetecilik Bölümü.

Michael Douglas
25 Eylül 1944'de New Jersey'de dünyaya gözlerini açtığında Michael Kirk Douglas, ileride oyuncu olmak isteyen birisi için çok şanslı sayılırdı.Babası sinemada ikon olma yolunda ilerleyen Kirk Douglas, annesi İngiliz oyuncu Diana Dill'di.

Kirk Douglas, (Gerçek ismi: Issur Danielovitch Demsky (d. 9 Aralık 1916, New York) ABD'li aktör ve film yapımcısı.Aktör Michael Douglas'ın babasıdır.

IMDB Puanı: 5,5/10 (3.545 oy verdi.)

Resimler

Babalar ve Oğulları - It Runs in The Family izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, it runs in the family konusu, digiturk 2014 filmleri, it runs in the family izle, babalar ve oğulları izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.