TIKLA ARA

Babalar Savaşıyor - Daddys Home

Eşinden ayrılmış 2 çocuklu bir kadının yeniden evlenme kararı verir. Çocuklarına getirdiği üvey baba çok iyi bir insandır ama öz babaları araya girmeye başlar.


Babalar Savaşıyor - Daddys Home filmini SALON 1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Babalar Savaşıyor - Daddys Home

Babalar Savaşıyor - Daddys Home izle

İlk Gösterim tarihi: Babalar Savaşıyor - Daddys Home filmini  11:00 - 12:32 / 28 Temmuz 2016 Perşembe tarihinde Digiturk SALON 1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Babalar Savaşıyor - Daddys Home

2015 - ABD Komedi Babalar Savaşıyor - Daddys Home filmin yönetmenliğini Sean Anders yaptığı. Oyuncuların Will Ferrell, Mark Wahlberg, Linda Cardellini, Thomas Haden Church, Bobby Cannavale'ten oluşmaktadır.

Ferrell karısının iki çocuğuna dünyanın en iyi üvey babası olmak için büyük çaba sarf eden mülayim bir radyo yöneticisidir. Çocukların vurdumduymaz, beleşçi asıl babaları (Wahlberg) dönüp üvey babayı çocukların ilgisi için rekabete zorladığında sorunlar çıkmaya başlar.

Mark Wahlberg
Sorunlu bir çocukluk geçiren Wahlberg 9 kardeşli bir ailede büyüdü. 16 yaşında okulu terkeden Mark bilimum ufak çapta suçlar işledi. Birkaç ufak işte çalıştıktan sonra ağabeyi Donnie Wahlberg ile New Kids on the Block adlı müzik grubuna katıldı. Grup ünlendikten sonra dağıldı, Wahlberg ise Marky Mark and the Funky Bunch adlı kendi grubunu kurdu. Calvin Klein'ın iç çamaşırları reklamlarında ünü perçinlenenince soluğu sinemalarda aldı. 1993'de Hal Hartley'in yönettiği The Substitute adlı filmde oynadı. Film gişede ve eleştirmenlerin gözünde pek başarılı olamasa da Danny DeVito ile Renaissance Man adlı çalışmada rol almasını sağladı.

Linda Edna Cardellini
, Amerikalı televizyon ve film sanatçısı. Televizyonlarda bir dönem yayınlanan Freaks and Geeks dizisindeki Lindsay Weir rolüyle tanınmıştır. Daha sonra ER dizisindeki Samantha Taggart rolüyle ismini bir adam daha yukarı taşımıştır. En son olarak Mad Man dizisindeki Sylvia Rosen karakterini canlandırmıştır.

Thomas Haden Church Aslında
radyo sunucusu ve seslendirme sanatçısı olarak kariyerine başlayan Thomas Haden Church, "Sideways" ile ilk kez Oscar'a aday olmuştur.

John William "Will" Ferrell
, Amerikalı aktör ve yazar. 1990'lı yılların ortalarında NBC kanalının komedi skeçlerinden olan Saturday Night Live şovla birlikte ilk kez televizyon karşısına çıktı. Daha sonra Old School, Elf, Anchorman, Talladega Nights, Stranger than Fiction, Blades of Glory, Semi-Pro, Step Brothers ve Other Guys gibi komedi filmlerinde yer aldı. Bu filmlerin haricinde, 1990 ve 2000'li yılların en ünlü Hollywood komedyenlerinin yer aldığı Frat Pack ismili bir grupta yer aldı. Bu grupta Jack Black, Ben Stiller, Steve Carell ve Vince Vaughn gibi isimler yer almıştır.

Resimler

Babalar Savaşıyor - Daddys Home izle

Babalar Savaşıyor - Daddys Home izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: sinema tv, daddys home konusu, digiturk 2017 izle, daddys home izle, babalar savaşıyor izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.