TIKLA ARA

Ayı Teddy 2 - Ted 2

Harika bir aşk hayatı olan Ted, baba olmak ister ve bunun için John'dan kendisi için sperm bağışçısı olmasını rica eder.


Ayı Teddy 2 - Ted 2 filmini Digiturk Salon 1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ayı Teddy 2 - Ted 2

Ayı Teddy 2 - Ted 2 izle

İlk Gösterim tarihi: Ayı Teddy 2 - Ted 2 filmini 10.12.2015 19:10 - 21:01 tarihinde Digiturk Salon 1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ayı Teddy 2 - Ted 2

2015 - ABD Komedi Ayı Teddy 2 - Ted 2 filmin yönetmenliğini Seth MacFarlane yaptığı Oyuncuların Mark Wahlberg, Amanda Seyfried, Jessica Barth, Giovanni Ribisi, Morgan Freeman'ten oluşmaktadır.

Kendi hayatını kuran Ted, artık sevgilisi Tammy-Lynn ile evli ve mutlu bir ayıcıktır. Harika bir seks hayatı olan Ted, baba olmak ister ve bunun için John'dan kendisi için sperm bağışçısı olmasını rica eder. Her şey yolunda gidiyor gibi görünürken, sperm bankasından gelen bir mektupla hayalleri yıkılır. Zira bu yöntemle bebek sahibi olması için öncelikle insan olduğunu kanıtlaması gerekmektedir! Ted şimdi ABD yasaları önünde diğer vatandaşlarla eşit haklara sahip olduğunu kanıtlamak için ruhu, duyguları olan bir insan olduğuna kanunları ikna etmelidir.

Mark Wahlberg
Sorunlu bir çocukluk geçiren Wahlberg 9 kardeşli bir ailede büyüdü. 16 yaşında okulu terkeden Mark bilimum ufak çapta suçlar işledi. Birkaç ufak işte çalıştıktan sonra ağabeyi Donnie Wahlberg ile New Kids on the Block adlı müzik grubuna katıldı. Grup ünlendikten sonra dağıldı, Wahlberg ise Marky Mark and the Funky Bunch adlı kendi grubunu kurdu. Calvin Klein'ın iç çamaşırları reklamlarında ünü perçinlenenince soluğu sinemalarda aldı. 1993'de Hal Hartley'in yönettiği The Substitute adlı filmde oynadı.

Amanda Seyfried,
Allentown, Pennysylvania doğumlu ABD'li aktris. Babası eczacı, annesi terapisttir. Kariyerine 11 yaşında modellik yaparak başladı. Daha sonra çeşitli filmlerde yardımcı rollerde gözükmeye başladı. Kariyerindeki dönüm noktası, 2004 yılında Karen Smith Kötü Kızlar oldu. Bu filmde diğer genç yıldızlar Lindsay Lohan ve Rachel McAdams'ın yanında yer aldı. Daha sonra Veronica Mars dizisinde, ana karakterin en yakın arkadaşı Lilly Kane rolündeydi.

Giovanni Ribisi
, ABD'li aktör. Yer aldığı başarılı yapımlar; Kusursuz Yabancı, Cennet, 60 Saniye, Er Ryan'ı Kurtarmak, Hayal Şarkısı, Boiler Room, subUrbia, The Gift , Basic, Bir Konuşabilse, Flight of the Phoenix, Sky Captain ve Yarının Dünyası, I Love Your Work, Avatar, The Dead Girl ve Halk Düşmanları sayılabilir.

Morgan Freeman
İlk itibarlı filmi 1971'de çekilen Who Says I Can't Ride a Rainbow? olmasına rağmen, Amerikan mediası tarafından daha önceleri pembe dizi Another World ve daha sonraları çok daha önce ayrılması gerektiğini söylediği PBS'in çocuklar için çektiği The Electric Company'deki rolleri sayesinde tanındı. 1980 yılının ortalarının başlarında Freeman kendisine babacan karakteri kazandıran önemli sinema filmlerinde rol almaya başladı. 1994 yılında The Shawshank Redemption filminde oynadığı rolle alkış topladı.

Resimler

Ayı Teddy 2 - Ted 2 izle

Ayı Teddy 2 - Ted 2 izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1 izle, ted 2 konusu, digiturk 2016 izle, ted 2 izle, ayı teddy 2 izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.