TIKLA ARA

Asla Pes Etme - All is Lost

Asla Pes Etme - All is Lost Robert Redford'un adeta tek kişilik bir oyunculuk gösterisine soyunduğu "All Is Lost" (Sona Dogru), teknesiyle denizin ortasında mahsur kalan bir adamın hikayesi.


Asla Pes Etme - All is Lost  filmini Digiturk Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Asla Pes Etme - All is Lost

Asla Pes Etme - All is Lost izle

İlk Gösterim tarihi: Asla Pes Etme - All is Lost filmini  Digiturk  Moviemax Premier  HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Asla Pes Etme - All is Lost

2013 - ABD Tür : Aksiyon , Dram , Macera türündeki Asla Pes Etme - All is Lost filmin yönetmenliğini J.C. Chandor yaptığı Oyuncuların Robert Redford'ten oluşmaktadır.

Asla Pes Etme - All is Lost Robert Redford'un adeta tek kişilik bir oyunculuk gösterisine soyunduğu "All Is Lost" (Sona Dogru), teknesiyle denizin ortasında mahsur kalan bir adamın hikayesi. İsmini bilmediğiniz yaşlı bir adam tek başına teknesiyle Hint Okyanusu'nun ortasında seyrediyor.Sabaha karşı muhtemelen yakınlardaki bir gemide düşen dev konteynırın teknesine çarpmasıyla gözünü açıyor.Gövdesi delinen tekne su almaya başlıyor. Adamımız hemen durma müdahale ediyor ve yarığı geçici olarak onarmayı başarıyor.Fakat sıkıntısı bununla sınırlı kalmıyor çünkü okyanusun ortasında bir başına günlerce sürecek bir hayatta kalma mücadelesinin ilk anları yalnızca bunlar.Islanan nevigasyon ve telsiz tertibatı bir türlü çalışmazken, yaklaşmakta olan şiddeti bir fırtına bunların hepsinin üzerine tuz biber ekiyor.Neyse ki, denizcilik konusunda deneyimli olan adam hemen hasarın hem de açlık ve susuzluğun üstesinden geliyor. Fakat elbette okyanusundaki diğer tehlikeler de kapıda... 2011'de çektiği ilk filmi "Margin Call" (Oyunun sonu) ile hayli iyi eleştiriler toplayan ve o sene En iyi Özgün Senaryo Oscar'ına aday olan genç yönetmen J.C Chandor, bu kez Sundance'te tanıştığı usta aktör Robert Redford'te kişilik bir yolculuğa çıkmış.Tek bir oyuncu olduğu için neredeyse hiç diyalogun da olmadığı film, izleyicideki bu hayatta kalma mücadelesine atıveriyor. Yönetmen J:C Chandor' adamımız'ın arka planı hakkında neredeyse hiç bilgi Vermiyor.Haliyle kafamızda onunla ilgili cevaplardan çok sorular oluşuyor.İyi bir adam mı, kötü bir adamı bilemiyoruz.Tek bildiğimiz deniz ortasında çaresizce kalakaldığı.Haliyle mücadelesine biraz 'duygusuzca' tanık oluyoruz.

Resimler

Asla Pes Etme - All is Lost izle

 

Asla Pes Etme - All is Lost izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax premier hd, all is lost konusu, digiturk 2015 filmleri, all is lost izle, asla pes etme izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.